Pozele lui Dilan Çiçek Deniz și Kubilay Aka au făcut senzație! Mișcare surprinzătoare a lui Mert Yazıcıoğlu

Publicat pe 08.12.2023 la 19:03 Actualizat pe 08.12.2023 la 19:12

Celebrii actori Mert Yazıcıoğlu și Dilan Çiçek Deniz au început o relație de dragoste la scurt timp după ce și-au încheiat fiecare legăturile amoroase anterioare.

Kubilay Aka, Dilan Çiçek Deniz, Mert Yazıcıoğlu

Happy Channel

Mert Yazıcıoğlu a pus punct unei relații de patru ani cu Afra Saraçoğlu, faimoasă pentru rolul său în serialul TV "Yalı Çapkını," în timp ce Dilan și-a încheiat logodna cu islandezul Thor Saevarsson, deși se aflau la un pas de căsătorie, potrivit sabah.com.

Vechea lui iubire și prietenul său apropiat sunt în vacanță! Pozele lui Dilan Çiçek Deniz și Kubilay Aka au devenit senzație! Mișcare surprinzătoare a lui Mert Yazıcıoğlu

Cei doi s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru serialul TV "Maral: My En Beautiful Story", iar prietenia lor s-a transformat rapid într-o legătură moroasă care a durat șapte ani. Cu toate acestea, dragostea lor a fost de scurtă durată, iar vestea despărțirii lor a șocat fanii.

Zvonurile cu privire la motivele despărțirii au început să circule, mai ales că Dilan Çiçek Deniz a ales să-l șteargă pe Mert Yazıcıoğlu din lista sa de prieteni de pe rețelele de socializare. Se spune că au avut neînțelegeri și discuții tensionate care au dus la o ruptură inevitabilă.

La reuniunea surpinzătoare a lui Mert Yazıcıoğlu cu fostul său coleg de platou, Furkan Andıç, a fost invitată și Dilan Çiçek Deniz. La întâlnirea lor s-au alăturat și Aybüke Pusat, iubita lui Furkan, aspect care a condus la o situație tensionată în cadrul grupului.

Despre despărțirea sa de Dilan Çiçek Deniz, Mert Yazıcıoğlu a declarat: "Acestea sunt lucruri normale care pot să se întâmple în viață. Nu este necesar să le amplificăm. Am realizat că nu mai putem să ne înțelegem și am hotărât să ne despărțim în mod respectuos."

În urma despărțirii, Dilan Çiçek Deniz a plecat într-o vacanță în Franța alături de prietenii săi, printre care se numără și Kubilay Aka, un prieten apropiat al fostului ei iubit, Mert Yazıcıoğlu. Fotografiile lor din vacanță au devenit virale pe rețelele de socializare, ceea ce a stârnit controverse și speculații în rândul fanilor. Cu toate acestea, unii au susținut că a fost o întrevedere amicală.

Mert Yazıcıoğlu a reacționat la postările prietenei sale, apreciind fotografiile din vacanță. Această mișcare a sa a generat o serie de comentarii și reacții pe rețelele de socializare.

În articolul

Pozele lui Dilan Çiçek Deniz și Kubilay Aka au făcut senzație! Mișcare surprinzătoare a lui Mert Yazıcıoğlu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x