Preferințele culinare ale Thaliei. Fanii au fost surprinși cand au aflat gusturile actriței

Publicat pe 18.10.2021 la 15:39 Actualizat pe 18.10.2021 la 16:10

Thalia este una dintre cele mai renumite artiste din lumea întreagă și reușește întotdeauna să fie peste măsura așteptărilor tuturor. Chiar și atunci când vine vorba despre preferințele culinare, aceasta are gusturi excentrice.

Thalia are părul blond și poartă o bluză cu trandafiri

Thalia și Tommy Mottola la lansarea colecției artistei în 2015

Getty

Thalia nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba despre satisfacerea tuturor plăcerilor. Se pare că și în materie de gastronomie, artista reușește să fie o adevărată divă.

Chiar dacă este consumatoare de pizza ca orice om, Thalia nu mănâncă orice fel de preparat. Aceasta și-a surprins recent fanii cu o rețetă inedită a celebrului fel de mâncare.

Se pare că Thalia este înnebunită după pizza cu caviar, o rețetă care, spune ea, este pe atât de extravagantă pe cât este de delicioasă.

Preferințele culinare ale Thaliei

Cine nu ar mânca o felie de pizza într-o zi ploioasă sau atunci când gătitul devine o corvoadă? Iată că nici Thalia nu este mai prejos și consumă astfel de preparate. Cu toate acestea, nimeni nu o face precum diva care a înnebunit o lume întreagă cu rolul din “Maria la del barrio”.

Thalia este una dintre vedetele care reușește să fie o prezență constată pe Instagram, acolo unde le arată fanilor momente inedite din viața ei de zi cu zi. Aceasta le-a arătat tuturor că pentru o zi reușită, nu-ți trebuie nimic mai mult decât o băutură ușoară și o felie de pizza pe care să adaugi puțin caviar.

De asemenea, Thalia spune că-i place să dubleze porția de caviar și să transforme pizza într-un taco perfect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Una dintre combinațiile mele favorite. Da, știu, sunt excentrică, dar întotdeauna mi-a plăcut.”, a scris Thalia pe contul personal de Instagram.

Caviarul a fost un cadou din partea soțului ei, Tommy Mottola, care știe să-i facă pe plac soției sale atunci când ajunge acasă. Bineînțeles că fanii artistei nu s-au putut abține să nu o întrebe pe aceasta ce s-a întâmplat cu mâncărurile făcute în casă, tradiționale.

Fanii au fost surprinși când au aflat gusturile favorite ale Thaliei

Cu toate că fanii au rămas puțin surprinși de gusturile culinare ale Thaliei, asta nu înseamnă că aceștia nu o iubesc în continuare și nu îi apreciază munca de-o viață.

Cu toate că a reușit să rămână o prezență constantă în viețile oamenilor, artista nu a mai fost văzută jucând în telenovele, așa cum o făcea odată. Recent, aceasta a mărturisit că până acum nu a existat niciun proiect care să o facă să-și dorească cu adevărată să revină pe platourile de filmare.

În ultimii ani, Thalia s-a concentrat mai mult pe cariera muzicală și a reușit să scoată mai multe piese noi care au ajuns imediat la inimile celor care o îndrăgesc. Thalia își amintește și acum cu drag de momentele în care a fost văzută pentru prima oară în telenovela “Maria la del barrio”. Actrița se gândește cu bucurie că fanii au îndrăgit celebrul personaj încă din primele momente.

De asemenea, Thalia a obținut recent o stea pe celebră stradă Hollywood Walk of Fame, acolo unde, spune ea, a ajuns printr-un efort personal care a durat ani de-a rândul. Datorită melodiile ei, vedeta nu a rămas niciodată în umbră și s-a făcut întotdeauna remarcată prin prezența scenică și versurile pline de iubire.

În articolul

Preferințele culinare ale Thaliei. Fanii au fost surprinși cand au aflat gusturile actriței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x