Preferințele profesionale ale lui Serkan Çayoğlu s-au schimbat. Ce roluri acceptă partenerul faimoasei Özge Gürel

Publicat pe 04.11.2022 la 15:21 Actualizat pe 04.11.2022 la 19:51

Preferințele profesionale ale lui Serkan Çayoğlu s-au schimbat. Ce roluri acceptă partenerul faimoasei Özge Gürel.

Serkan Çayoğlu poartă o cămașă și o geacă gri

Serkan Çayoğlu în cadrul Burberry Menswear Spring/Summer 2016. 15 iunie 2015, Londra

Getty Images

Serkan Çayoğlu se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Este căsătorit cu faimoasa Özge Gürel și reușește de fiecare dată să aducă un plus de valoare personajelor pe care le interpretează. De data aceasta însă a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta. Dacă până acum accepta cu ușurință rolurile care îi erau prezentate, în prezent recunoaște că este mult mai selectiv.

Preferințele profesionale ale lui Serkan Çayoğlu s-au schimbat

Serkan Çayoğlu surprinde cu cel mai nou proiect profesional, filmul “Oregon”, acolo unde joacă alături de actrița Aslı İnandık, cunoscută pentru seria “Yalan Dünya”, apărută în 2014. Mai multe fotografii de pe platourile de filmare au fost distribuite în mediu online. Regizorul este cunoscutul Kerem Ayan și scenaristul Ümit Ünal. Acțiunea a ridicat deja semne de întrebare și se așteaptă ca totul să fie un adevărat succes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre Ozge Gurel, aceasta a vorbit intr-un interviu recent despre relația cu Serkan Cayoglu: “Primele mele gânduri au fost strict legate de modalitățile în care mă voi descurca cu acest băiat. L-am văzut la prima repetiție a scenariului și nu părea că avem nimic în comun, nici măcar pentru a fi prieteni. Ulterior, l-am invitat la o cafea și am vorbit pentru că am vrut să înființăm o afacere împreună și trebuia să vorbim despre asta înainte. Cu timpul am devenit prieteni și apoi a fost adusă vorba despre o relație.”, a declarat Özge Gürel, potrivit Seriesturkish.com.

“Când am început să lucrăm pe set, am realizat că vreau să petrec mai mult timp cu Özge, dar noi eram deja 15 ore pe zi împreună. Apoi, fără să-mi dau seama, m-am lăsat purtat de val și m-am îndrăgostit.”, a spus și Serkan Çayoğlu. Deși a văzut-o în cele mai multe dintre ipostaze, acesta spune că își preferă partenera îmbrăcată în pijamale.

“S-a dovedit a fi doar o parte, această viață pe care am trăit-o până acum. Lăsând gluma la o parte, o plac cel mai mult în pijama, dar când am văzut-o în rochia de mireasă, m-am oprit pentru o secundă. A fost ca o scenă în slow motion.”, a declarat mirele.

“Parametrii fiecărei relații sunt diferiți. Dar dacă vorbesc despre relația mea de lungă durată, e important să fim capabili să ne transformăm, să ne schimbăm. Nu mai suntem aceeași oameni ca la începutul relației și din fericire asta este bine.”, a transmis actrița.

Povestea rochiei de mireasă a frumoasei Ozge Gurel

Deși a avut o rochie de mireasă perfectă, Ozge Gurel a declarat că nu și-a văzut ținuta până în ziua nunții.

„Nu ne vine să credem, ea a cusut rochia de mireasă pe care mi-am croit-o în 4 zile, fără să mă vadă (încă nu ne vine să credem)”, a povestit Ozge Gurel, notează seriesturkish.com.

În articolul

Preferințele profesionale ale lui Serkan Çayoğlu s-au schimbat. Ce roluri acceptă partenerul faimoasei Özge Gürel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x