Pregătirile pentru ziua de naștere a lui Kerem Bürsin au început în rândurile fanilor. Mai sunt câteva luni până atunci, însă nerăbdarea este la cote maxime

Publicat pe 17.04.2024 la 13:48 Actualizat pe 17.04.2024 la 14:26

Kerem Bürsin este apreciat de fanii din toată lumea, astfel că aceștia au început deja pregătirile pentru ziua sa de naștere. Despre ce este vorba.

actor poartă o ținută all-black și zâmbește

Pregătirile pentru ziua de naștere a lui Kerem Bürsin au început în rândurile fanilor

Profimedia Images

Protagonistul din Dragostea plutește în aer s-a născut pe 4 iunie 1987 și a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. Datorită seriilor în care a jucat, dar și filmelor unde și-a dovedit talentul, a ajuns să fie aclamat de publicul din lumea întreagă. Pe rețelele sociale continuă să-și adune o întreagă armată de fani și să se bucure de aprecierile acestora.

Pregătirile pentru ziua de naștere a lui Kerem Bürsin au început în rândurile fanilor

Actorul și-a demonstrat talentul în repetate rânduri și grație proiectelor de succes numele său a ajuns să fie popular. Internauții au început deja pregătirile pentru ziua sa de naștere, cu toate că mai sunt câteva luni până atunci. Mult mai devreme anul acesta, responsabilitatea celor din mdiul online a ajuns să fie observată de jurnaliști locali.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ultimul proiect în care s-a implicat Kerem Bürsin a fost seria Ya Çok Seversen. Se știe deja că actorul are o relație specială cu cei care îl îndrăgesc. Ca mulțumire pentru sinceritatea sa, fanii au depus un efort esețial în ceea ce privește ziua de naștere a protagonistului din Dragostea plutește în aer.

În acest an, fanii au început o campanie pentru strângere de fonduri în numele copiilor cu autism. Campania va contribui la educarea micuților, numele lui Kerem Bürsin fiind fără doar și poate un atribut excelent în acest sens.

Se știe deja că actorul este implicat în nenumărat campanii sociale și că își folosește influența pentru a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși.

“An după an, Kerem spune cât de important este să îi ajutăm pe cei care au mai multă nevoie, indiferent cât de mare sau mic este acest ajutor. El ne-a învățat că social media poate fi plină de iubire și ne-a învățat cum să ajutăm oamenii.

De aceea, în acest an ne unim încă o dată pentru ziua lui și organizăm o donație în numele fanilor lui și noi îi vom trimite un mic cadou.”, se arată în mesajul lansat în mediul online.

Kerem Bürsin, de la actor la scenarist și producător. Află totul despre noul său proiect

După ce a reușit să-și încânte fanii din lumea întreagă cu rolul din Dragostea plutește în aer, a venit momentul ca un alt proiect să iasă la iveală. Este vorba despre Mavi Mağara sau Blue Cave – Laguna albastră.

Pe lângă faptul că joacă rolul de protagonist, Kerem Bürsin este și co-producătorul. Regizat de Altan Dönmez cu care actorul a lucrat și în cadrul seriei Dragostea plutește în aer, se așteaptă a fi un succes răsunător.

Kerem Bürsin joacă alături de actrița Devrim Özkan în vârstă de 25 de ani. Are peste 11 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent are peste 100 de fotografii și filmulețe postate.

Producția a fost amânată timp de patru ani din cauza pandemiei de COVID-19, însă acum este pregătită să-i uimească pe fani. În prezent, actorul este singur și nu formează un cuplu, însă ca de fiecare dată își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa personală.

În articolul

Pregătirile pentru ziua de naștere a lui Kerem Bürsin au început în rândurile fanilor. Mai sunt câteva luni până atunci, însă nerăbdarea este la cote maxime

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x