Premiile Oscar 2022: Cum și-au luat ADIO celebritățile de la Carmen Salinas

Publicat pe 29.03.2022 la 19:25 Actualizat pe 29.03.2022 la 19:49

Imaginea regretatei Carmen Salinas a fost încă o dată afișată în cadrul Premiilor Oscar 2022. Celebritățile și-au luat ADIO de la marea actriță și i-au rostit numele pentru ultima oară.

Carmen Salinas poartă un costum închis la culoare, mărgele, zâmbește și are părul brunet

Carmen Salinas în data de 19 nov. 2015

Profimedia Images

Carmen Salinas a fost una dintre cele mai mari actrițe de telenovele, însă în urma unui atac cerebral a murit pe 9 decembrie 2021 la vârsta de 82 de ani. În urma sa au rămas o familie îndurerată, fani care îi rostesc neîncetat numele și producții care îi vor duce numele mai departe pentru eternitate.

A fost o mare actriță de telenovele și a făcut parte atât din lumea telenovelelor, cât și din lumea filmelor de la Hollywood, iar în cadrul Premiilor Oscar 2022 actorii i-au rostit numele pentru ultima oară, ca un omagiu adus muncii sale de-a lungul timpului.

Premiile Oscar 2022: Cum și-au luat ADIO celebritățile de la Carmen Salinas

Carmen Salinas a murit la vârsta de 82 de ani într-un spital din Ciudad de Mexico, locul în care a stat mai multă vreme din cauza stării de sănătate precare. Cu toate că familia i-a fost în permanență alături, iar fanii s-au rugat neîncetat pentru ea, marea actriță a murit lăsând în urmă doar tristețe, dar și amintiri frumoase ce nu vor fi curând uitate.

În cadrul Premiilor Oscar 2022, actorii i-au adus un ultim omagiu marii vedete, asta pentru că de-a lungul timpului Carmen Salinas a făcut parte din sindicatul ce alegea câștigătorii. Alături de alte nume mari, printre care și Betty White, regretata Carmen Salinas a apărut pentru ultima oară în cadrul unei secțiunii a binecunoscutelor premii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

In Memoriam a fost ultima ocazie pentru ca marii actori, dar și fanii să-și reamintească de Carmen Salinas așa cum a fost întotdeauna, veselă și plină de viață, dornică să ofere tuturor din talentul său nemărginit. Carmen Salinas a apărut în nenumărate ocazii alături de nume mari din industrie. Printre aceștia se numără și Denzel Washington, cel cu care a lucrat în cadrul producției “Hombre en llamas”.

De asemenea, Carmen Salinas a făcut parte din juriul calificat pentru a alege anumite pelicule potențial câștigătoare a Premiilor Oscar, dar și în cadrul Sindicatului Actorilor din Statele Unite.

Carmen Salinas, de-a lungul timpului

La finalul lunii noiembrie a anului 2021, Carmen Salinas prezenta semne de revenire, asta după ce doctorii au lăsat o bună perioadă de timp fără aparatele care o ajutau să respire. De asemenea, a fost supusă mai multor investigații în urma cărora a răspuns într-o manieră pozitivă.

Cu toate acestea, marea actriță a surprins pe toată lumea atunci când a încetat din viață pe data de 9 decembrie 2021. Ulterior, Carmen Plascencia, nepoata actriței, a vorbit despre ultimele clipe petrecute alături de regretata artistă.

Mai multe mesaje au fost lăsate pe pagina de socializare a vedetei, acolo unde Carmen Salinas obișnuia să posteze. Cu toate astea, marea artistă s-a stins din viață și a lăsat un gol imens în sufletul familiei, dar și al fanilor care au apreciat-o întotdeauna pentru munca depusă. În 1994, Carmen Salinas a trecut printr-o tragedie, atunci când fiul de 37 de ani a murit din cauza cancerului. Carmen Salinas a suferit patru avorturi și a născut un copil în luna a șaptea care a murit la scurt timp după naștere. Artista l-a numit Jesús.

În articolul

Premiile Oscar 2022: Cum și-au luat ADIO celebritățile de la Carmen Salinas

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x