Presupusul hărțuitor al Shakirei se apără și îl amenință până și pe judecător: „Este soția mea!” Ce s-a întâmplat după arestarea sa

Publicat pe 10.01.2024 la 19:14 Actualizat pe 10.01.2024 la 20:03

Bărbatul care ar fi hărțuit-o pe Shakira în ultimele săptămâni, Daniel John Valtier, a apărut marți (9 ianuarie) în fața unui judecător din Miami, după ce a fost arestat în fața reședinței cântăreței, și l-a surprins pe judecător cu apărarea sa, până la punctul în care a declarat : "Acest om delirează"

Shakira

Gettyimages.com

Daniel John Valtier, bărbatul în vârstă de 56 de ani care a fost arestat la Miami sub acuzația că ar fi hărțuit-o pe Shakira, a compărut marți, 9 ianuarie, în fața unui judecător din Miami.

Acolo a surprins cu declarațiile sale pentru a se apăra în fața autorității de acuzațiile care i se aduc după ce a fost arestat în fața reședinței cântăreței columbiene din Miami Beach.

Individul este acuzat că a hărțuit-o pe artistă prin intermediul rețelelor de socializare și că i-a trimis cadouri.

Cum s-a apărat presupusul hărțuitor al Shakirei

Daniel John Valtier a fost prezentat marți în fața unui judecător de la un tribunal din Miami, unde a primit o cauțiune de 100.000 de dolari pentru acuzația de hărțuire, potrivit Noticias Univision 23.

De asemenea, i s-a ordonat să stea departe de orașul Miami pentru acuzația de închiriere a unui vehicul cu intenția de a frauda, potrivit univision.com.

De asemenea, i s-a ordonat să stea departe de Shakira, potrivit altor detalii ale audierii publicate de NBC News Miami.

Ceea ce a fost surprinzător, însă, a fost motivul pentru care i-a spus judecătorului că ordinul de restricție nu va funcționa.

"Este soția mea", i-a spus inculpatul, "vorbesc cu ea tot timpul”.

"Nu, domnule, nu este soția dumneavoastră", a răspuns judecătorul în mod tăios, potrivit NBC News Miami.

"Am niște îngrijorări, îngrijorări reale în acest moment, pentru că acest om delirează", a adăugat autoritatea după ce a auzit din vocea bărbatului.

După ce Valtier a făcut această afirmație, judecătorul i-a dublat cauțiunea la 100.000 de dolari și i-a ordonat să "nu mai trimită pachete și să nu mai încerce să o contacteze pe cântăreață".

Cazul presupusului hărțuitor al Shakirei la Miami

Daniel John Valtier este acuzat de hărțuire pentru postări pe rețelele de socializare și pentru presupuse livrări de ciocolată și sticle de vin făcute la domiciliul Shakirei între sfârșitul lunii decembrie 2023 și începutul anului 2024, potrivit agenției EFE, care citează un "raport al poliției".

Potrivit documentelor, subiectul a făcut postări pe conturile sale de pe rețelele de socializare în care susținea în mod fals că are o relație cu artista.

El a susținut că cei doi erau căsătoriți și aveau o familie. Deși rapoartele poliției nu au identificat-o în mod explicit pe Shakira, presa locală a detaliat că este vorba despre ea.

Daniel John Valtier este originar din Texas, dar a călătorit în Florida cu intenția, se pare, de a vizita casa Shakirei, a declarat echipa cântăreței pentru poliție, care a raportat incidentul.

Luni, 8 ianuarie, când bărbatul a ajuns la reședința cântăreței, a fost arestat de poliție.

Shakira locuiește în Miami împreună cu cei doi fii ai săi, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani), după ce s-a mutat din Barcelona în aprilie 2022. Ea și-a anunțat despărțirea de Gerard Piqué, tatăl copiilor, în iunie 2021.

În articolul

Presupusul hărțuitor al Shakirei se apără și îl amenință până și pe judecător: „Este soția mea!” Ce s-a întâmplat după arestarea sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x