Primul eveniment la care a participat formația RBD de când și-a anunțat revenirea în turneu. A avut loc o întâmplare tragică

Publicat pe 23.07.2023 la 20:29 Actualizat pe 23.07.2023 la 20:31

Primul eveniment la care a participat formația RBD s-a soldat cu un eveniment tragic. Despre ce este vorba.

Anahi, Christopher Uckermann, Maite Perroni și Christian Chavez pe scenă, dansează

Primul eveniment la care a participat formația RBD de când și-a anunțat revenirea în turneu

Happy Channel

Christian Chavez, Dulce Maria, Christopher Uckermann și Maite Perroni au participat în cadrul primului eveniment ca membrii ai trupei RBD de când și-au anunțat întoarcerea pe marile scene ale lumii într-un turneu impresionant. Cea care a lipsit a fost Anahi. Este vorba despre o întâlnire cu fanii în cadrul prezentării unui brand popular de băuturi alcoolice.

Primul eveniment la care a participat formația RBD de când și-a anunțat revenirea în turneu

Mult așteptatul turneu RBD se apropie cu pași rapizi. Prima întâlnire cu fanii a avut loc recent. Până în prezent s-au întâmplat câteva evenimente importante: Alfonso Herrera nu va participa în cadrul concertelor, Anahi a avut un accident și în prezent nu mai aude cu urechea dreaptă, iar în cadrul evenimentului recent a avut loc moartea lui Alberto Clavijo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până în prezent, membrii formației nu au fost văzuți împreună în public, dar i-au asigurat pe toți că “familia este mai unită ca niciodată, astăzi alegem să stăm împreună”. Într-un comunicat publicat pe internet, membrii formației au specificat faptul că succesul de-a lungul timpului s-a datorat efortului comun, energiei și muncii depuse, spunând că totul “s-a întâmplat din inerție”.

Televisa a adus pe micile ecrane telenovela Rebelde în 2004. Un remake după producția argentiniană cu același nume. Succesul istoriei mexicane a fost unul fulminant. În 2022, pe una dintre platformele de streaming a ajuns în atenția fanilor o nouă versiune a poveștii. Personajul “Celina” este acum directoarea școlii Elite Way. Grație hiturilor precum Nuestro amor, Solo quedate en silencio și Salvame, faima grupului s-a răspândit cu rapiditate în lumea întreagă.

De-a lungul istoriei sale, RBD a primit nenumărate nominalizări și a și câștigatii premii printre care Latin Grammy, Premios Juventud, Billboard Latin Music Award și Lo Nuestro. RBD s-a destrămat pe 13 decembrie 2008, într-un concert la Madrid. A fost momentul pe care fanii l-au privit cu tristețe.

Detalii despre formația RBD

Când turneul din 2023 a fost anunțat, primul care a subliniat că nu va participa a fost Alfonso Herrera. A ținut să nu-și argumenteze decizia, însă a menționat de multe ori că este fericit pentru momentele pe care le-a trăit alături de colegii săi.

“Este foarte important să lămuresc anumite aspecte care nu au venit din partea mea. Sunt recunoscător pentru ce am avut, pentru ce am în prezent și pentru ce se va întâmpla. Oricum, sunt recunoscător colegilor pentru că mă susțin în orice decizie.”, a scris pe pagina personală de Twitter.

A vorbit încă o dată despre situația cu foștii săi colegi, spunând că are sentimente contradictorii. Există printre fani o apreciere enormă pentru proiectele care l-au făcut faimos. Printre evenimentele care au avut loc în cadrul formației, a venit și nașterea faimoasei Maite Perroni. A devenit mămică de fetiță pentru prima oară.

În articolul

Primul eveniment la care a participat formația RBD de când și-a anunțat revenirea în turneu. A avut loc o întâmplare tragică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x