Protagonista seriaului “Elif”, implicată în proiecte artistice. Isabella Damla Guvenilir este acum o domnișoară în toată regula

Publicat pe 09.11.2021 la 10:15 Actualizat pe 09.11.2021 la 10:54

“Elif”, serialul turcesc care a reușit să cucerească milioane de telespectatori din întreaga lume, a avut-o ca protagonistă pe micuța Isabella Damla Guvenilir. Micuța avea pe atunci doar 5 ani, dar a reușit să cucerească publicul cu frumusețea și talentul ei. Actrița este acum o domnișoară în toată regula și este implicată în proiecte artistice.

Isabella Damla Guvenilir are părul lung, un tricou vișiniu și un pulover colorat cu dungi

Isabella Damla Guvenilir este acum o domnișoară în toată regula

Happy Channel

Isabella Damla Guvenilir a ajuns rapid în atenția publicului datorită serialului “Elif” în care a fost protagonistă. Micuța a reușit să uimească audiența datorită maturității de care a dat dovadă interpretând acel rol.

“Elif” spune povestea unei fetițe care este pe cale să fie vândută de tatăl vitreg. După ce mama ei scapă din mâinile teroriștilor, o lasă pe fetiță în grija celei mai bune prietene care este menajeră într-o casă a unor oameni extrem de bogați. Femeia păstrează totuși un secret și anume că Elif este fiica unuia dintre bărbații care locuiesc în acea casă.

Serialul a reușit să câștige o foarte mare notorietate atât în Turcia cât și în alte țări.

Isabella Damla Guvenilir este acum o domnișoară în toată regula

Serialul a avut cinci sezoane și 940 de episoade și s-a filmat pe vremea când micuța Isabella avea doar cinci ani. Producția s-a întins pe 5 ani, astfel că frumoasa fetiță a crescut sub ochii celor din producție.

După ce un producător faimos a descoperit-o și a convins-o să participe în acest serial, viața Isabellei s-a schimbat complet, după cum spune și aceasta. Întrebată despre rolul pe care l-a avut, actrița spunea că întotdeauna i s-a părut că “Elif” este o persoană mult mai tăcută, iar ea nu ar fi niciodată astfel dacă i s-ar întâmpla atâtea nedreptăți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Isabella a declarat că sunt mulți copii care rămân tăcuți din cauza familiei în care trăiesc sau a oamenilor din jurul lor. Aceasta a mărturisit că i-a părut întotdeauna rău pentru personajul pe care l-a interpretat.

După ce și-a luat viața în piept și a interpretat rolul lui “Elif”, Isabella a mărturisit că nu îi mai este teamă de nimic și poate face orice, chiar dacă este încă un copil. Tânăra și-a declarat dragostea pentru actorie și a spus că i-ar plăcea pe viitor să joace într-o comedie.

Chiar dacă are doar 12 ani, Isabella a mărturisit că i-ar plăcea să studieze design interior la facultate.

Ce s-a întâmplat cu Isabella Damla Guvenilir

A trecut ceva timp de când Isabella a intrat în pielea lui “Elif”, iar pe 18 ianuarie 2021 aceasta a împlinit 12 ani. Cu această ocazie, familia fetiței i-a organizat o petrecere surpriză care a fost urmărită de fanii acesteia pe conturile de socializare.

Se pare totuși că Isabella Damla Guvenilir are contul de Instagram privat, astfel că doar câteva persoane îi pot urmări fotografiile. Cu toate acestea fetița are un cont de Youtube unde postează destul de des vlog-uri care pot fi urmărite de fanii acesteia oricând.

Pentru ziua ei de naștere, micuța Isabella a purtat o rochie roz și a avut tort roz cu multe inimioare specifice vârste. “Elif” a fost urmărit în 36 de țări și a cucerit milioane de fani.

În ciuda faptului că Isabella a fost iubită dintotdeauna de fani, iată că familia ei nu și-a dorit niciodată ca micuța să aibă o viață celebră. Aceștia și-au dorit ca fetița să continue școala și să aibă o traiectorie normală.

În articolul

Protagonista seriaului “Elif”, implicată în proiecte artistice. Isabella Damla Guvenilir este acum o domnișoară în toată regula

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x