Protagoniștii din Ömer apar pe coperta unei reviste celebre. Ce spune Gökçe Bahadır de colegul Selahattin Paşalı

Publicat pe 08.10.2024 la 15:13 Actualizat pe 08.10.2024 la 15:33

Gökçe Bahadır și Selahattin Paşalı apar pe coperta unei reviste celebre din Turcia. Actorii din Ömer vorbesc despre rolurile lor și întâlnirea pe platourile de filmare.

actori pe platourile de filmare

Protagoniștii din Ömer apar pe coperta unei reviste celebre

Happy Channel

Gökçe Bahadır și Selahattin Paşalı sunt protagoniștii seriei Ömer, serial care urmează să fie difuzat și pe Happy Channel în România. Într-un interviu, actorii au vorbit despre rolurile care i-au adus împreună pe platourile de filmare. Cu toate că nu au mai avut interacțiuni profesionale în trecut, cei doi au legat o relație frumoasă de prietenie.

Protagoniștii din Ömer apar pe coperta unei reviste celebre

Selahattin Paşalı, Barış Falay și Gökçe Bahadır fac parte din celebra serie care a avut un succes răsunător în țara natală. Protagniștii au apărut pe coperta unei reviste îndrăgite în Turcia și au vorbit despre momentul în care s-au întâlnit pentru prima oară pe micile ecrane, dar și despre momentele de pe platourile de filmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Succesul seriei a venit într-un mod neașteptat, asta pentru că nimeni nu poate prevede încă de la început dacă un proiect va fi apreciat de fani așa cum se dorește de către producători.

Citește și: Cum s-a schimbat viața actorului Selahattin Paşalı după ce a devenit tătic pentru prima oară. Ce a declarat protagonistul din Omer

“A fost pentru prima oară când m-am întâlnit cu Selahattin. În ciuda acestui fapt am fost foarte confortabili unul cu celălalt de parcă de cunoașteam dinainte. O energie bună s-a format între noi. În primul rând îmi place de Selahattin ca persoană, îl găsesc un actor care are foarte mult succes.”, a declarat Gökçe Bahadır, arată ntv.com.tr. Vedeta are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din cadrul diferitelor proiecte profesionale la care vedeta lucrează în prezent.

“Aș vrea să te văd într-un rol negativ în cadrul unui serial”, “Ești cea mai frumoasă”, „Ești foarte frumoasă și elegantă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. În ceea ce-l privește pe Selahattin Paşalı, acesta și-a exprimat la rândul lui părerea despre colega de platou din serialul Ömer.

Ce spune Selahattin Paşalı despre colega de platou din celebrul serial turcesc

Actorul are la rândul său peste 800 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Este unul dintre actorii preferați ai Turciei, fiind implicat în tot mai multe proiecte de succes.

Citește și: Care sunt semnele că Barış Falay din Ömer revine pe platourile de filmare. “Haideți să vedem ce se întâmplă”

“Gökçe este o actriță care se joacă cu inima și sufletul. E o maestră în a se lăsa dusă de val pe moment, în funcție de proiectele în care este implicată. Nu doar că o privesc cum joacă. Bucuria și energia pozitivă pe care le aduce pe platourile de filmare în cei 20 de ani de carieră sunt admirabile. Suntem foarte norocoși să o avem.”, a declarat actorul în cadrul aceluiași interviu.

Selahattin Paşalı s-a născut în 1990 și în prezent este tatăl unei fetițe. De asemenea, printre proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului se numără Love 101, acolo unde a împărțit platoul de filmare cu Alina Boz ( Ține-mă de mână) și Kubilay Aka ( Legea familiei). Ömer a avut premiera în Turcia în anul 2023 și a venit cu un succes pe care nu mulți îl așteptau.

În articolul

Protagoniștii din Ömer apar pe coperta unei reviste celebre. Ce spune Gökçe Bahadır de colegul Selahattin Paşalı

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x