Ranchiuna lui Kubilay Aka față de Mert Ramazan Demir nu se termină. Se zvonește că au avut o altercație din cauza actriței Afra Saraçoğlu

Publicat pe 02.02.2024 la 17:10 Actualizat pe 02.02.2024 la 17:34

Acuzația că Mert Ramazan Demir, care a participat la un eveniment cu echipa Yalı Çapkını, s-a bătut cu Kubilay Aka din cauza partenerei sale Afra Saraçoğlu a căzut ca o bombă pe agenda tabloidelor.

Mert Ramazan Demir

Happy Channel

S-a afirmat că Kubilay Aka, care era prieten apropiat cu Mert Yazıcıoğlu, care era iubitul lui Afra Saraçoğlu la acea vreme, nu se simțea confortabil cu intimitatea celor doi și, prin urmare, a izbucnit o bătaie. Această afirmație nu a fost nici negată, nici confirmată. Cu toate acestea, Kubilay Aka a confirmat incidentul cu propria-i gură, ceea ce a necesitat mult timp față de ceea ce a spus în emisiunea la care a participat cu o zi înainte.

În timp ce acuzațiile de ceartă au ocupat agenda revistei timp de câteva zile, Mert Ramazan Demir a fost cel care spune că totul e fals

Se știe că cel mai bun prieten al lui Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, s-a bătut cu Mert Ramazan Demir pe motiv că acesta s-a apropiat de prietena sa de atunci, Afra Saraçoğlu, într-un local, notează publicațiile străine.

De fapt, printre afirmații se numără și faptul că Kubilay Aka a fost primul care a observat apropierea dintre Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu, care acum acordă o nouă șansă relației lor.

În timp ce acuzațiile de ceartă au ocupat agenda revistei timp de câteva zile, Mert Ramazan Demir a fost cel care a confirmat știrea.

La câteva luni după acuzații, Yazıcıoğlu și Saraçoğlu s-au despărțit, iar apoi Afra Saraçoğlu a început o relație de iubire cu Mert Ramazan Demir. Totul s-a întâmplat, dar se pare că supărarea lui Kubilay Aka nu a trecut.

La câteva luni după acuzații, Yazıcıoğlu și Saraçoğlu s-au despărțit, iar apoi Saraçoğlu a început să trăiască o poveste de dragoste intensă cu Mert Ramazan Demir. Totul s-a întâmplat, dar se pare că furia lui Kubilay Aka nu a trecut.

Aka, care a fost invitat pe canalul de Youtube al lui Berfu Yenenler, a spus: "Ai văzut-o pe fosta iubită a prietenului tău apropiat într-un loc cu noul ei iubit. Îl bați pe noul ei amant sau spui că tinerii se distrează?" La întrebare, el a răspuns mai întâi "Voi avertiza politicos".

Apoi, Kubilay Aka, căruia i s-a cerut să aleagă o celebritate pentru definiția "Celălalt băiat șiret care crede că poate concura cu mine în dragostea pentru fata frumoasă din clasă", iar Mert Ramazan Demir a fost prezentat primul, a spus "ofensator" când a văzut poza lui Mert Ramazan.

Apoi a răspuns la întrebarea "Îmi vreau adversarul puternic" și l-a ales pe Kaan Urgancıoğlu și a arătat că supărarea lui nu a trecut, deși a insinuat.

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, actorii principali din serialul Yalı Çapkısı, au participat zilele trecute la o invitație. Cu toate acestea, noaptea duo-ului s-a încheiat cu evenimente. Kubilay Aka, care este prietenă apropiată cu iubitul lui Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu, s-a certat cu Mert Ramazan Demir la invitație.

Potrivit unei acuzații, Aka a fost deranjat de intimitatea celor doi.

Mert Ramazan Demir i-ar fi adresat cuvinte urâte partenerei sale Afra Saraçoğlu sub influența alcoolului, ceea ce l-a înfuriat pe Aka. Mert neagă zvonurile

Mert Ramazan Demir a confirmat incidentul și a făcut declarații despre acea noapte. Celebrul actor a spus următoarele: "Intimitatea noastră nu este nouă, suntem prieteni foarte vechi... Problema a ajuns într-un loc ridicol... A fost manipulată cu mici jocuri și ceva. Ni s-a întâmplat dintr-o dată, dar nu există așa ceva". Mert Ramazan Demir și-a continuat spusele după cum urmează: "Da, s-a întâmplat așa ceva, dar nu a fost o luptă ochi în ochi sau ceva de genul acesta.

De fapt, eu eram afară, nici măcar nu am fost în situația respectivă. Incidentul a luat amploare și a devenit o știre falsă. Nu m-am certat în niciun fel, nu a fost nicio bătaie. Nici măcar nu m-am văzut ochi în ochi..."...

În articolul

Ranchiuna lui Kubilay Aka față de Mert Ramazan Demir nu se termină. Se zvonește că au avut o altercație din cauza actriței Afra Saraçoğlu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x