Raul Ocampo dezvăluie un proiect uriaș în amintirea iubitei sale, regretata actriță Alejandra Villafane. Aceasta și-a pierdut viața din cauza cancerului

Publicat pe 22.11.2023 la 19:45 Actualizat pe 23.11.2023 la 07:16

Actorul va căuta să continue munca socială pe care o realiza partenera sa, dar cu o contribuție majoră în amintirea sa. Despre ce este vorba.

Raul Ocampo poartă o cămașă în carouri

Raul Ocampo dezvăluie un proiect uriaș în amintirea iubitei sale, regretata actriță Alejandra Villafane

Instagram

În Columbia, fanii actriței Alejandra Villafane au plâns în urma trecerii în neființă a îndrăgitei vedete. La 34 de ani, aceasta a avut o carieră inedită în televiziunea. În cea mai mare parte a timpului, a ținut să-și dedice viața ajutorării celor nevoiași sau celor care și-ar fi dorit o carieră în lumea artelor.

Raúl Ocampo dezvăluie un proiect uriaș în amintirea iubitei sale, regretata actriță Alejandra Villafane

Partenerul regretatei vedete, Raul Ocampo, s-a arătat dispus să-i continue activitățile, indiferent ce implicau acestea. A fost dorința lui de a o sprijini atunci când a început tratamentul de chimioterapie, din cauza unui cancer extrem de agresiv. Acesta i-a fost alături atunci când vedeta a fost nevoită să renunțe la podoaba sa capilară, până în ultima zi a vieții sale. Pentru a continua cu ceea ce vedeta a început pe timpul vieții, interpretul a decis să continue orice orice impuls social pe care aceasta l-a avut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta are deja un plan bine pus la punct. Ideea constă în inaugurarea unei școli de arte “pentru a putea oferi cursuri de dans, actorie, canto, pentru a forma o trupă reală. Este important de știut că deja am început înscrierile pentru a vă putea trimite castingul pe rețelele sociale.”, a exprimat artistul în mediul online. Raul Ocampo a lăsat să se vadă că are o incredere majoră în acest proiect.

“Va fi un succes, nu există un altul în Columbia de acest gen. Poate avea competitori la nivel mondial.”, a completat. Inițiativa vine sub numele de Clan Atelirer, iar ca director executiv îl avem pe Victor Merlano, bun prieten a celor doi.

“Aleja, acest taler în lumea artelor, este primul colegiu de artiști din Columbia, este inspirat de persoane ca tine. La fel ca profesionalismul tău, talentul și pasiunea ta. Am construit un loc care sperăm că va lumina această țară, așa cum tu ne-ai umplut de lumină pe toți. Vrem ca esența noastră să fie și esența ta.”, scrie pe paginile de socializare.

Cine a fost Alejandra Villafane și care este cauza morții sale

A încetat din viață la vârsta de 34 de ani din cauza unui cancer foarte agresiv. Mdel și actriță din Columbia, s-a născut pe 8 octombrie 1989 și a încetat din viață pe 21 octombrie 2023, la doar câteva zile de la împlinirea a 34 de ani. Ultimele sale apariții au fost în seria Manes și în filmul de comedie El Yuppie y El Guiso. Înainte de a înceta din viață, a ținut să se îndepărteze de viața de actriță.

De-a lungul vieții a participat la mai multe concursuri, printre care și Miss Tierra Columbia pe care l-a și câștigat. A câștigat un alt concurs de frumusețe în 2013. Titlul de Miss Earth 2014 a fost câștigat de Jamie Herrell, o reprezentantă din Filipine.

De atunci, a jucat în telenovele precum No olvidaras mi nombre, La ley del corazon, Enfermeras sau Siempre bruja, printre altele. S-a luptat cu cancerul, însă în cele din urmă boala nemiloasă a învins pentru totdeauna.

În articolul

Raul Ocampo dezvăluie un proiect uriaș în amintirea iubitei sale, regretata actriță Alejandra Villafane. Aceasta și-a pierdut viața din cauza cancerului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x