RBD celebrează aniversarea de 20 de ani cu o victorie. Artiștii au câștigat procesul împotriva fostului lor manager

Publicat pe 07.10.2024 la 10:27 Actualizat pe 07.10.2024 la 11:08

Faimoșii din RBD celebrează zilele acestea 20 de ani de la înființarea formației. Și-au anunțat fanii că au câștigat procesul legal împotriva fostului manager Guillermo Rosas.

actori in diferite ipostaze

RBD celebrează aniversarea de 20 de ani cu o victorie

Getty Images

Formația RBD a luat ființă în urma telenovelei Rebelde. Un remake al producției originale argentiniene, aceasta a avut un succes răsunător în lumea întreagă. Artiștii care au făcut parte din trupa preferată a milioane de fani sărbătoresc zilele acestea 20 de ani de la primele apariții.

RBD celebrează aniversarea de 20 de ani cu o victorie

Artiștii au invitat noile talente să lupte pentru ceea ce cred și să nu se lase niciodată călcați în picioare atunci când vine vorba despre drepturile lor. După o bătălie legală care a durat mai multe luni de zile, pe data de 4 octombrie membrii trupei RBD și-au anunțat victoria împotriva fostului lor manager, Guillermo Rosas.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maite Perroni, Christopher Von Uckermann și Christian Chavez au publicat o informație oficială legată de bătălia care a luat sfârșit. Dulce Maria și Anahi au fost singurele care nu au semnat acordul. De asemenea, a fost Christian Chavez cel care a explicat care a fost motivul pentru cele întâmplate.

Citește și: Cât de mare a crescut și cum arată acum fetița actriței Dulce Maria din telenovela Rebelde

De asemenea, tot în această perioadă, RBD celebrează aniversarea de 20 de ani. Încântați de câștig, artiștii au dezvăluit totul în mediul online, arată hola.com. În documentul oficial lăsat de vedete pe rețelele sociale se arată că procesul ar fi fost intentat doar de trei din cei cinci RBD. A putut fi citit atât în spaniolă, cât și în engleză și portugheză. Pentru prima oară, s-a aflat motivul pentru care acest proces a început.

“În sfârșit, după un an de zile acest proces a ajuns la final. Adevărul este de partea noastră. Așa cum s-a stabilit în ultimă instanță, T6H prin Guillermo Rosas au avut drepturi asupra a 10,072,811.00 dolari în urma concertelor live ale formației RBD din turneul care a avut loc în SUA, Mexic, Brazilia și Columbia.

Ca urmare a plângerii împotriva lui Guillermo și a companiei sale atât la Curtea Federală cât și în California, T6H a primit o sumă de 4,723,591.00 dolari, ceea ce înseamnă că este cu 5,349,220.00 dolari mai puțin decât Guillermo a a declarat că deținea.”, s-a arătat în declarație.

După ce legea s-a arătat în favoarea artiștilor, cei cinci i-au invitat pe noii artiștii să continuie lupta pentru munca lor, indiferent de circumstanțe.

Anahí și Dulce María nu au semnat comunicatul oficial

Cu toate că bătălia legată s-a încheiat, se pare că singurele care nu au semnat comunicatul oficial au fost Anahí și Dulce María. În ceea ce o privește pe cea care a dat viață personajului Mia Colucci în telenovela Rebelde, aceasta a celebrat 20 de ani de RBD prin imagini și filmulețe.

Citește și: Cum arată acum iubita lui Christopher von Uckermann din trupa RBD. Artistul se mândrește cu ea și îi face declarații romantice

A îmbrăcat încă o dată ținuta iconică a personajului său și i-a încântat încă o dată pe fani. Uniforma de la Elite Way School va rămâne pentru totdeauna în amintirea fanilor din întreaga lume.

La data de 4 octombrie 2004, atunci când s-a transmis primul episod din telenovela Rebelde, au existat șase protagoniști. De asemenea, aceștia au făcut parte din originala formație RBD. Este vorba despre Alfonso Herrera, Dulce Maria, Anahi, Christopher Uckermann, Maite Perroni și Christian Chavez.

În articolul

RBD celebrează aniversarea de 20 de ani cu o victorie. Artiștii au câștigat procesul împotriva fostului lor manager

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 octombrie 2024. Scorpionii se gândesc la fericirea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât a cheltuit o turistă din Anglia într-o singură zi în București: "Merită? E România atât de ieftină?"
a1.ro
Ce vedetă a prins buchetul de flori la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Nu e vorba despre Andreea Raicu, deși și l-a dorit
HelloTaste.ro
Imam bayildi. Cum poți prepara acasă celebra rețetă turcească
Catine
Timpul de care ai nevoie pentru a adormi poate dezvălui multe despre sănătatea ta. La ce să fii atentă
useit.ro
Google va urmări locația „la fiecare 15 minute”, chiar dacă GPS-ul e dezactivat. Ce utilizatori sunt vizați
as.ro
Surpriză uriaşă: cine îl ajută pe Irinel Columbeanu lună de lună cu 6.000 de lei, după ce a fost abandonat într-un azil
MediCOOL
Organizația Mondială a Sănătății lansează un plan de combatere a febrei dengue. Acesta include măsuri împotriva mai multor boli cauzate de arbovirusuri
Spynews
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
DeParinti
Recuperarea după naștere. Ce recomandă specialiștii să faci în această perioadă
MediCOOL
Efectele cauzate de Covid-19 asupra creierului. Virusul poate determina îmbătrânirea acestui organ vital
HelloTaste
Ce termen de valabilitate au nucile. Unde trebuie să le păstrezi ca să reziste mai mult
x