Reacția sinceră a artistei Maite Perroni după mesajul trimis de Alfonso Herrera către RBD, după un turneu istoric

Publicat pe 08.01.2024 la 18:14 Actualizat pe 08.01.2024 la 18:59

Maite Perroni a declarat că respectă decizia lui Poncho Herrera de a nu face parte din reuniunea RBD, precizând că dragostea care există pentru el este încă valabilă și de neatins. Răspunsul ei după mesajul trimis de fostul lor coleg a înduioșat inimile fanilor.

Alfonso Herrera și Maite Perroni

Gettyimages.com

Fără îndoială, 2023 a fost un an foarte special pentru fanii RBD. După 15 ani în care au visat la revenirea trupei pe scenă, fanii grupului și-au văzut visul împlinit prin intermediul turneului Soy Rebelde Tour, un turneu care a reunit cinci dintre cei șase membri originali ai trupei, care au străbătut cu muzica lor principalele orașe din Statele Unite, Columbia, Brazilia și Mexic, doborând recorduri și umplând până la refuz toate sălile în care au cântat.

Și, deși succesul a fost răsunător, au existat și cei care i-au simțit lipsa lui Poncho Herrera pe scenă, deoarece actorul este, fără îndoială, încă o parte fundamentală a trupei și a amintirilor fanilor, așa că a fost, fără îndoială, trist pentru unii dintre ei să nu-l vadă alături de colegii săi de trupă. Cu toate acestea, Poncho s-a bucurat întotdeauna de succesul obținut de colegii săi de trupă, atât de mult încât în ziua în care au încheiat turneul pe stadionul Azteca, pe 21 decembrie, le-a trimis un mesaj frumos în care i-a felicitat pentru ceea ce au realizat.

Maite Perroni a vorbit despre asta într-o recentă întâlnire cu jurnaliștii, declarație în care a vorbit cu sinceritate despre mesajul pe care l-au primit memebrii trupei de la Alfonso Herrera.

Ce a spus Maite despre cuvintele lui Poncho

Întotdeauna dispusă să se prezinte în fața presei, Maite a răspuns întrebărilor reporterilor care o așteptau la sosirea sa pe Aeroportul Internațional din Mexico City, întrebări care s-au învârtit în jurul relației pe care membrii trupei RBD o întrețin cu Poncho Herrera, lucru despre care cântăreața a vorbit cu o deschidere totală, precizând că, în ciuda faptului că actorul nu a participat la această reuniune, nu înseamnă că lucrurile ar avea părți negative în relația cu ei. "Nu, deloc. Cred că există povești care trec prin cicluri și etape, (între noi) a existat întotdeauna multă iubire și RBD suntem noi șase", a spus cu convingere cântăreața, în declarațiile postate pe canalul de YouTube al lui Berenice Ortiz, potrivit Hola.com.

Maite a reiterat că au respectat întotdeauna decizia lui Poncho de a nu face parte din turneu, deoarece afecțiunea pe care o au pentru artist este încă valabilă și mai puternică decât oricând. "Poncho a luat o decizie diferită care este susținută și înțeleasă și care nu schimbă lucrurile, în cele din urmă, energia lui încă face parte din tot", a împărtășit ea. "Cred că este important să îl respectăm pentru că, până la urmă, după ce a luat o astfel de decizie, nu este nimic în neregulă cu ea și nu înseamnă o despărțire, nu înseamnă o ruptură, nu înseamnă o separare. Nu înseamnă că nu mai face parte din ceea ce a format cu RBD”.

Mesajul lui Poncho către RBD

După turneul de succes al trupei RBD, în care au vizitat patru țări și au susținut peste 50 de concerte, Anahí, Dulce María, Maite Perroni, Christopher Uckermann și Christian Chávez și-au luat rămas bun de pe scenă ca grup la concertul prin care au încheiat turneul Soy Rebelde pe stadionul Azteca.

Marele absent din acest turneu a fost Alsfonso Herrera, care, încă de la anunțul reuniunii, a lăsat să se înțeleagă că interesele sale profesionale nu sunt de a fi cântăreț și că a întors definitiv foaia de la perioada în care a făcut parte din RBD, potrivit quien.com.

Chiar și așa, mulți fani au sperat că acesta va participa la unul dintre spectacole ca invitat, chiar dacă a fost vorba de ultimul spectacol al turneului de pe stadionul Azteca.

Deși acest lucru nu s-a întâmplat, actorul din Sense 8 a trimis un mesaj foștilor săi colegi de trupă în care a lăsat să se înțeleagă că are o relație bună cu grupul, contrar zvonurilor.

"Sunt atât de fericit să îi văd aducând atâta bucurie atâtor oameni, felicitări pentru încheierea turneului", a scris Alfonso pe Twitter.

În articolul

Reacția sinceră a artistei Maite Perroni după mesajul trimis de Alfonso Herrera către RBD, după un turneu istoric

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x