Regretul pe care îl are Itatí Cantoral în calitate de mamă. Ce își reproșează în legătură cu cei trei copii: „Mi se rupe inima”

Publicat pe 19.08.2024 la 14:30 Actualizat pe 18.08.2024 la 21:55

Itatí Cantoral are un regret în privința copiilor săi. Ce își reproșează frumoasa actriță.

Itatí Cantoral are un regret în privința copiilor săi. Ce își reproșează frumoasa actriță.

Profimediaimages.ro

Itatí Cantoral se confruntă cu o perioadă dificilă alături de copiii ei: „Mi se rupe inima”. Actrița se simte la pământ acum că cei trei copii ai săi au „plecat” din casa familiei. Gemenii José Eduardo și Roberto Miguel, precum și María Itatí sunt cei trei copii ai lui Itatí Cantoral.

Itatí Cantoral trece prin momente dificile pentru că e departe de copiii săi

Itatí Cantoral este fericita mamă a trei copii. În urma căsătoriei cu Eduardo Santamarina, s-au născut gemenii José Eduardo și Roberto Miguel, în timp ce din relația cu Carlos Alberto Cruz s-a născut María Itatí.

Deși actrița se laudă că are o relație cu cei trei copii ai săi, adevărul este că adolescenții sunt departe fizic de ea. Cântăreața în vârstă de 49 de ani i-a spus jurnalistei Érika González că emoțional e la limită, deoarece cei trei copii ai ei au „părăsit” casa familiei.

„Nu mai ai trei persoane în casă... nu mai există «trebuie să plec pentru că trebuie să îl duc pe unul la fotbal, pe celălalt la înot și duminică vom face nu știu ce...»”, a declarat ea pentru De Primera Mano pe 6 iunie.

Citește și: Itatí Cantoral vorbește despre căsnicia cu Eduardo Santamarina. Cum se înțeleg după divorțul cauzat de infidelitate

„Asta îmi frânge inima... duminica, când nu sunt acolo... Că i-am încurajat să meargă să studieze în străinătate... nu o faceți, nu există două ca Mexic”, a subliniat actrița.

Deși Itatí Cantoral nu a intrat în detalii cu privire la locul unde trăiesc copii ei în 2023, ea a dezvăluit că José Eduardo studiază actorie, în timp ce geamănul său e pasionat de afaceri.

De ce au divorțat Itatí Cantoral și Eduardo Santamrina

Itatí Cantoral și Eduardo Santamrina au avut una dintre cele mai discutate căsnicii, din care au rezultat gemenii Roberto și José Eduardo Zucchi.

Cu toate acestea, după trei ani de căsnicie, cei doi actori au decis să se despartă. Starul și-a găsit apoi fericirea în brațele lui Mayrín Villanueva, cu care s-a căsătorit în 2009.

Itatí a declarat că mariajul ei s-a încheiat din cauza infidelității lui Eduardo. Cu toate acestea, a ținut să precizeze că aceste decizii s-au luat din cauza lipsei de experiență: „Da (mi-am dat seama că mă înșela), dar chestia este că eram foarte tineri și eram în floarea vârstei și cred că este foarte tentant și nu aveam capacitatea necesară.

Nu aveam maturitatea necesară pentru a face față cu seriozitate unei căsnicii și unei familii și eram și în coarnele lunii, iar emoțiile mele erau la cote înalte. De asemenea, am luat o decizie foarte repede și a fost foarte dureros pentru mine, deoarece copiii mei erau foarte mici.... Eram foarte apropiată de Eduardo și am jurat că nu voi divorța niciodată de el.”

Actrița a comentat că a durut-o faptul că a fost înșelată: „Da, m-a durut foarte mult pentru că, evident, atunci când te înșală, a existat un întreg pachet care, de exemplu, nu am venit acasă. Nu am mai vorbit.

Citește și: Bárbara Mori, apariție impecabilă în mediul online. Cât de frumoasă e actrița din telenovela ”Rubi” la 46 de ani

Am spus: 'Nu mă mai iubește'. Nu ne mai iubim'. Nu știu ce să zic. Sunt multe cupluri care poate că rezolvă asta în terapie și pe o perioadă lungă de timp, dar din moment ce totul s-a întâmplat atât de repede și a devenit public, și din moment ce eram foarte faimoși la acea vreme...”.

Itatí a mărturisit că a fost nevoită să facă terapie pentru a trece peste acest moment dificil din viața ei amoroasă. După această dezvăluire, Cantoral a ținut să precizeze că a reușit să iasă din această situație datorită ajutorului de specialitate și sprijinului celor dragi. În prezent, ea are o relație foarte bună cu Eduardo Santamarina.

În articolul

Regretul pe care îl are Itatí Cantoral în calitate de mamă. Ce își reproșează în legătură cu cei trei copii: „Mi se rupe inima”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x