Relația dintre Shakira și Piqué, la granița dintre infidelitate și relație deschisă. Informațiile care aruncă în aer tot ce se știa

Publicat pe 07.07.2023 la 21:02 Actualizat pe 07.07.2023 la 21:02

Gerard Piqué a fost catalogat drept "infidel" de când s-a aflat că ar fi înșelat-o pe Shakira cu Clara Chía Martí. Shakira nu a vorbit despre speculațiile legate de motivul real al despărțirii lor, dar a fost destul de clară în melodiile sale, confirmând motivul.

Shakira și Pique

Gettyimages.com

Shakira și Gerard Piqué au fost în centrul unei controverse aprinse după ce și-au anunțat despărțirea după 12 ani de relație, din care au doi copii. Însă, în ultimele zile a apărut un zvon puternic care a dat mult de furcă presei cu privire la despărțirea celor două celebrități.

Pique nu i-ar fi fost infidel Shakirei. Cei doi ar fi decis de comun acord să înceapă o relație deschisă

Cu această ocazie, s-a spus că fotbalistul și cântăreața ar fi trecut deja printr-o criză puternică în relația lor amoroasă, astfel că ar fi decis să înceapă cu o relație deschisă.

Potrivit El Nacional de Cataluña și a declarațiilor lui José Antonio Avilés, fost colaborator al postului Telecinco, acuzațiile la adresa fostului fotbalist ar fi fost în zadar, acesta afirmând că sportivul nu i-ar fi fost infidel Shakirei.

Jurnalistul a împărtășit că un apropiat al lui Piqué i-a spus că în ultimii trei ani "cuvântul criză a avut mai multă greutate și că s-a întâmplat ceva care este momentul cheie în această relație (...) Ceva care marchează acest moment. Din partea celor două persoane care confirmă relația (Shakira și Piqué) au luat decizia de a avea o relație deschisă".

El a adăugat: "Există un acord în care 'tu faci ce vrei și eu fac ce vreau'. Dar, în ochii presei, suntem încă un cuplu (...) A fost supărat să afle din presă despre asta".

Ceea ce a întărit și mai mult această teorie a fost faptul că Pilar Vidal, șefa secției Gente de la ABC, a ratificat această versiune a despărțirii dintre Piqué și Shakira.

"Piqué nu vrea ca oamenii să speculeze că motivul despărțirii a fost infidelitatea. El a fost surprins de anunțul făcut de Shakira (de despărțire), deoarece ea este cea care a luat inițiativa de a avea o relație dechisă", a declarat acesta.

În articolul

Relația dintre Shakira și Piqué, la granița dintre infidelitate și relație deschisă. Informațiile care aruncă în aer tot ce se știa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x