Relatiile faimoasei Thalía înainte de a deveni soția lui Tommy Mottola. Care au fost partenerii divei de-a lungul timpului

Publicat pe 16.10.2023 la 13:35 Actualizat pe 16.10.2023 la 14:41

În prezent este căsătorită cu magnatul Tommy Mottola, însă de-a lungul timpului a avut mai multe relații amoroase. Cu cine s-a iubit Thalía în trecut.

Thalia poartă o rochie albă de mireasă și îl ține de mână pe Tommy Mottola care poartă un costum negru și o cămașă albă și cravată

Thalía și Tommy Mottola în ziua căsniciei. 2 decembrie 2000, New York

Getty Images

Cântăreața de origine mexicană la cunoscut pe Tommy Mottola în perioada când filma pentru telenovela Rosalinda ( 1999). I-a fost prezentat de către Emilio Estefan, s-au îndrăgostit într-un timp scurt și s-au căsătorit în decembrie 2000. Înainte de a deveni soția magnatului, Thalía a avut mai multe relații amoroase.

Relațiile faimoasei Thalía înainte de a deveni soția lui Tommy Mottola

Nu încape îndoială că interpreta melodiei Amor a la mexicana are o carieră de succes în lumea divertismentului, acolo unde s-a făcut remarcată atât ca actriță, dar și ca artistă solo. Este amintită întotdeauna pentru producțiile de succes în care a jucat rolul de protagonistă. Printre acestea se numără Maria la del Barrio, Marimar și Maria Mercedes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a câștigat un renume internațional înainte de a deveni soția lui Tommy Mottola. În prezent, artista în vârstă de 52 de ani este căsătorită și are doi copii cu celebrul impresar. Pe rețelele sociale le arată tuturor că viața de familie este pentru ea cea mai importantă. De aceea, ține întotdeauna să fie rezervată atunci când vine vorba despre fiica și fiul său, dar și în ceea cel privește pe soțul său. Cu toate acestea, înainte de a intra în lumea femeilor căsătorite, Thalía a avut mai multe relații amoroase cu bărbați cunoscuți pe micile ecrane. Care au fost cei cu care vedeta și-a petrecut anii tinereții?

Citește și: Thalía este din nou criticată de fani. De data aceasta se spune că diva apelează la prea multe filtre

Diego Schoening a făcut parte din grupul Timbiriche, acolo unde a cunoscut-o pe diva muzicii latino. Se spune că a fost prima dragoste a vedetei și că relația lor a durat între 1987 și 1989. Dat fiind faptul că au petrecut multă vreme împreună lucrând la proiectele profesionale, s-au îndrăgostit. Acesta are în prezent 54 de ani, este cântăreț și prezentator.

Erik Rubín, artistul care a făcut și el parte din grupul Timbiriche, a reușit să o cucerească pe interpreta piesei Piel morena. Fostul soț al faimoasei Andrea Legarreta păstrează cele mai frumoase amintiri alături de Thalía. Cei doi își împărtășesc deseori mesaje cu ocazia zilelor onomastice. În prezent acesta este tatăl a doi copii și are 52 de ani.

Benny Ibarra este un alt artist care a făcut parte din grupul celebru Timiriche și a avut o relație cu celebra vedetă de telenovele. Cu toate acestea, flacăra dintre ei s-a stins repede pentru că interpretul s-a mutat pe atunci în străinătate pentru a-și continua studiile. În prezent are 53 de ani și este cântăreț și compozitor.

Alfredo Díaz Ordaz, fiul fostului președinte mexican Gustavo Díaz, a format un cuplu controversat cu celebra cântăreață. Cu toate că au vrut să se căsătorească, acesta a încetat din viață în urma infecției cu hepatita C.

“Ne-am înțeles foarte bine, am împărtășit sentimente atât pe plan profesional cât și personal.”, a spus la acea vreme vedeta în legătură cu fostul său partener.

Istoria de iubire alături de Fernando Colunga este deja cunoscută, asta pentru că cei doi au jucat împreună în mai multe telenovele. Dragostea dintre cei doi a depășit micile ecrane, însă conform propriilor declarații ale actorului pentru acesta a fost o relație eșuată.

Jaime Camil este un alt actor ce a format un cuplu cu vedeta din Marimar. Când încă nu cunoștea celebritatea, acesta s-a îndrăgostit de frumoasa Thalía. Într-un interviu a dezvăluit că fosta sa parteneră l-a ajutat să devină un actor cunoscut. De asemenea, presa a menționat că vedeta a mai avut relații cu Rodrigo Vidal și cântărețul Luis Miguel.

Tommy Mottola, relații și eșecuri de-a lungul timpului

Născut în Bronx, New York în 1948, Tommy Mottola a intenționat din adolescență dorința de a fi muzician, însă a fost un copil rebel. A crezut într-o familie italiană, iar părinții lui au decis să-l înscrie într-o școală militară. Părinții s-au opus dorinței sale în ceea ce privește muzica, însă fiind încăpățânat, și-a îndeplinit într-un final visul.

Citește și: Thalía și-a surprins din nou fanii și a anunțat lansarea unei noi piese. De asemenea, videoclipul oficial este deja disponibil

A studiat în cadrul Universității Hofstra în Long Island, însă a abandonat cursurile pentru a-și urmări adevărata pasiune, muzica. Astfel, a făcut parte din grupul The Exotics. În 1971, acesta s-a îndrăgostit de Lisa Clark, fiica lui Sam Clark, CEO al ABC records. S-a convertit la iudaism pentru a se căsători cu partenera sa, cei doi având o căsnicie de 19 ani.

Se cunoaște deja faptul că a fost căsătorit cu Mariah Carey pe care a și lansat-o în lumea muzicii. Relația lor s-a destrămat și apoi a urmat nunta cu faimoasa Thalía.

În articolul

Relatiile faimoasei Thalía înainte de a deveni soția lui Tommy Mottola. Care au fost partenerii divei de-a lungul timpului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x