Rıza Kocaoğlu din “Legea familiei” revine pe micile ecrane. În ce producție va juca

Publicat pe 14.01.2022 la 15:48 Actualizat pe 14.01.2022 la 16:19

Rıza Kocaoğlu se întoarce pe micile ecrane după succesul pe care l-a avut în serialul “Legea familiei”. În ce producție va juca actorul.

Rıza Kocaoğlu poartă un tricou alb și o șapcă

Rıza Kocaoğlu din “Legea familiei” în tribune pe stadion

Profimedia Images

Rıza Kocaoğlu revine pe micile ecrane după ce l-a interpretat pe “Aliço” în serialul “Legea familiei”. Personajul îndrăgitului actor a reușit să emoționeze oameni din întreaga lume, iar acum Rıza Kocaoğlu le aduce o veste bună celor care îl îndrăgesc.

Rıza Kocaoğlu nu a făcut furori doar cu rolul din “Legea familiei”, acesta a reușit să se facă “auzit” în toate producțiile în care a jucat.

Rıza Kocaoğlu din “Legea familiei” revine pe micile ecrane

Rıza Kocaoğlu, actorul în vârstă de 42 de ani, și-a făcut intrarea în lumea actoriei cu primul său rol important din serialul turcesc „Avrupa Yakası” în 2007. Vedeta nu a jucat doar în seriale, ci a fost urmărit și pe scenele teatrului turcesc.

„Temmuz” în Ezel, „Ali” în Kuzey Güney, „Davut” în İçerde și “Aliço” în Çukur sunt cele mai memorabile personaje pe care le-a jucat de-a lungul timpului Rıza Kocaoğlu. Cea mai nouă producție în care va juca vedeta se numește „Kötü Adamın 10 Günü” și va fi disponibil pe una dintre platformele de streaming. Producția va fi o trilogie și va spune povestea unui avocat care nu mai are nimic de pierdut și care va deveni răufăcător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește “Legea familiei” de luni până vineri de la 23.00, doar pe Happy Channel

„Kötü Adamın 10 Günü” îi va aduce pe micile ecrane pe Rıza Kocaoğlu, Nejat İşler, dar și Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, İlayda Alişan și Hazal Filiz Küçükköse. Având în vedere că Rıza Kocaoğlu este recunoscut pentru serialele turcești în care a jucat, de data aceasta fanii îl pot vedea într-un film care se așteaptă a fi unul dintre cele mai iubite producții turcești.

Cine este Rıza Kocaoğlu din “Legea familiei”

Rıza Kocaoğlu s-a născut pe 19 martie 1979 în Izmir, Turcia și este actor de profesie. A jucat atât în piese de teatru, cât și în seriale, dar și filme de succes. Părinții săi au emigrat din Grecia, dar au origini turcești. Sora lui, Gözde Kocaoğlu, este de asemenea actriță.

Este absolvent al Dokuz Eylül University, iar primul rol pe care l-a avut în cinematografie a fost în serialul “ Bana Şans Dile”, acolo unde a jucat rolul lui “ Bahadır”. În 2020, și-a jucat viața în serialul “Menajerimi Ara”.

Între 2017 și 2021 a jucat rolul lui „Aliço” în serialul “Legea familiei”. Despre viața amoroasă a celebrul actor este cunoscut faptul că acesta a avut mai multe relații de-a lungul timpului, acesta fiind văzut în preajma mai multor femeie frumoase din showbiz. Rıza Kocaoğlu este urmărit de fani pe Instagram, acolo unde are peste 1.2 milioane de fani, dar și 1,365 fotografii și filmulețe, atât din viața personală, cât și de pe platourile de filmare.

După o simplă cercetare, nu se poate stabili cu siguranță dacă actorul din “Legea familie” este singur sau are iubită la momentul actual. Cele mai multe postări se referă la rolurile pe care Rıza Kocaoğlu le-a jucat.

Rıza Kocaoğlu este activ ca și actor încă din anul 2001, iar acum e gata să uimească audiența cu un rol inedit.

În articolul

Rıza Kocaoğlu din “Legea familiei” revine pe micile ecrane. În ce producție va juca

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x