Roberto și José Eduardo Santamarina seamănă leit cu tatăl lor. Cum arată cei doi băieți ai actriței Itatí Cantoral

Publicat pe 23.03.2022 la 15:21 Actualizat pe 23.03.2022 la 16:11

Roberto și José Eduardo Santamarina pe covorul roșu alături de Itatí Cantoral. Cei trei se țin de mână și zâmbesc

Roberto și José Eduardo Santamarina, alături de Itatí Cantoral. 9 aprilie 2019

Profimedia Images

Itatí Cantoral se numără printre vedetele care au avut parte de o sarcină dublă, asta pentru că a dat naștere celor doi băieți, Roberto și José Eduardo Santamarina. Cu trecerea timpului, cei doi au ajuns să semene tot mai mult cu tatăl lor, celebrul actor Eduardo Santamarina.

În cele mai recente fotografii postate de actriță în mediul online, tinerii par figuri identice ale celui care le este tată.

Roberto și José Eduardo Santamarina seamănă leit cu tatăl lor

Roberto și José Eduardo Santamarina reprezintă fructul iubirii dintre Itatí Cantoral și Eduardo Santamarina, actorii ce s-au iubit timp de cinci ani de zile. Vedeta este și mămică de fată, iar tânăra se găsește la momentul actual în plină etapă adolescentină.

Gemenii s-au născut pe 3 august 2000 și de atunci au ajuns să fie parte din lumea mondenă la fel ca și părinții lor celebri. Itatí Cantoral este cea care le arată fanilor imagini inedite cu copiii, în special din vacanțele în care călătorește cu aceștia. De-a lungul timpului, actrița a contorizat etapele creșterii copiilor și a postat fotografii inedite care să le arate chipurile în schimbare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De cele mai multe ori, fanii sunt curioși să afle cum anume se comportă Itatí Cantoral cu cei trei copii ai săi, având în vedere că în prezent sunt persoane mature, capabile să decidă singure ce viitor vor avea. Cu toate că sunt gemeni, Roberto și José Eduardo Santamarina au fost comparați întotdeauna cu tatăl lor, iar cel din urmă este copia fidelă a celebrului Eduardo Santamarina.

Cu toate acestea, băieții primesc la fel de multe aprecieri din partea urmăritorilor și sunt iubiți de fanii din întreaga lume. José Eduardo este cel care pare interesat de lumea actoriei și le calcă pe urme părinților săi celebri. De cealaltă parte, Roberto își dorește să ajungă jucător profesionist de fotbal și face toate demersurile în acest sens.

De asemenea, din ianuarie 2020, Roberto se află într-o relație de iubire cu Zaire Renata. Cei doi obișnuiesc să posteze fotografii și filmulețe în mediul online.

Itatí Cantoral și Eduardo Santamarina, părinți celebri și mândri de copiii lor

Atât Eduardo Santamarina cât și Itatí Cantoral împart fotografii cu tinerii în mediul online, iar fanii pot vedea astfel rutina celor doi. Actorul a declarat că fii lui sunt cea mai mare comoară a lui și va încerca întotdeauna să-i protejeze, atât cât va putea.

De asemenea, Roberto și José Eduardo Santamarina au o relație strânsă cu Sebastián și Romina, copiii actriței Mayrín Villanueva. Din 2008 până în 2018, Itati Cantoral a fost căsătorită cu producătorul Carlos Cruz, alături de care a reușit să o aducă pe lume pe Maria Itati, născut pe 9 octombrie 2008.

Fiica actriței locuiește încă cu mama ei, împreună cu cei trei câini ai lor, Pluto, Nube și Titi. Jose Eduardo studiază actoria la New York, iar Roberto este jucător de fotbal în Mexic. Ori de câte ori are ocazia, actrița împărtășește imagini și filmulețe alături de copiii ei de care este foarte mândră.

În articolul

Roberto și José Eduardo Santamarina seamănă leit cu tatăl lor. Cum arată cei doi băieți ai actriței Itatí Cantoral

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x