Ruddy Rodriguez continuă să uimească cu frumusețea sa. Cum a apărut actrița din Mala Mujer pe rețelele de socializare la cei 54 de ani ai săi

Publicat pe 22.09.2021 la 13:57 Actualizat pe 22.09.2021 la 14:15

Chiar dacă are 54 de ani, Ruddy Rodriguez continuă să rămână o prezență constantă în vieților fanilor și postează foarte des fotografii pe rețelele de socializare. Recent, internauții au văzut-o mai schimbată ca oricând.

Ruddy Rodriguez poartă părul desprins și ondulat

Ruddy Rodriguez a uimit cu frumusețea sa în rolul din Mala Mujer

Getty

Ruddy Rodriguez a rămas de-a lungul timpului în inimile fanilor ca personajul principal din telenovela Mala Mujer. Chiar dacă a ajuns la vârsta de 54 de ani, actrița este la fel de plină de viață ca în tinerețe și reușește să-și surprindă fanii in online cu fiecare postare.

Vedeta reușește să fie activă pe contul personal de Instagram, acolo unde postează fotografii și filmulețe din viața profesională, cât și din viața personală.

Chiar dacă internauții o văd mai mereu fără machiaj și purtând părul într-o coadă de cal, iată că acum Ruddy Rodriguez i-a surprins pe toți. Aceasta s-a fotografiat purtând un machiaj simplu, având părul desprins și purtând o bluză de culoare deschisă.

Ruddy Rodriguez, de-a lungul timpului

Ruddy Rodriguez s-a făcut remarcată de-a lungul timpului nu doar cu ajutorul talentului actoricesc, ci și prin faptul că a avut întotdeauna un trup de invidiat cu ajutorul căruia i-a pus pe jar pe bărbații de pretutindeni.

În anul 1985, Ruddy Rodriguez a câștigat Miss Venezuela și a fost pe locul 7 la Miss World. De asemenea, vedeta a pozat pentru patru calendare, fiind prima actriță venezueleană ale cărei calendare s-au vândut și în alte țări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, înainte de a intra în concursul Miss Venezuela, Ruddy Rodriguez a interpretat roluri micuțe în piesele de teatru, roluri ce i-au adus popularitatea.

Cine este Ruddy Rodriguez

Ruddy Rodriguez s-a născut la 20 martie 1967 în Caracas, Venezuela și de-a lungul timpului a fost actriță, model și femeie de afaceri.

Printre multe alte alte apariții ale sale, vedeta poate fi urmărită pentru câteva momente și în producția James Bond : “The living daylights”, în 1987.

În 2006, grație carierei sale, Ruddy Rodriguez a avut parte de o petrecere în onoarea sa, eveniment ce a avut loc în Bogota, Colombia. La eveniment au fost invitate peste 200 de persoane. Chiar dacă actrița s-a născut în Anaco, aceasta a fost crescută în Caracas.

În articolul

Ruddy Rodriguez continuă să uimească cu frumusețea sa. Cum a apărut actrița din Mala Mujer pe rețelele de socializare la cei 54 de ani ai săi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x