S-a aflat când se vor întâlni pentru prima oară copiii Shakirei și ai lui Gerard Piqué cu actuala parteneră a fostului fotbalist. Evenimentul care va crea furori

Publicat pe 13.06.2023 la 09:34 Actualizat pe 13.06.2023 la 10:28

Milan și Sasha, cei doi băieți ai cântăreței columbiene s-ar putea întâlni pentru prima oară cu actuala iubită a tatălui lor, Clara Chía Marti în cadrul unui eveniment familial care îi va aduce pe toți împreună.

Gerard Piqué se află pe terenul de fotbal alături de cei doi copii, Milan și Sasha

S-a aflat când se vor întâlni pentru prima oară copiii Shakirei și ai lui Gerard Piqué cu actuala parteneră a fostului fotbalist

Getty Images

Ceea ce Shakira nu credea că s-ar putea întâmpla atât de repede este pe punctul de a începe. Copiii săi, pentru prima oară în cadrul aceluiași eveniment alături de Clara Chía Marti, iubita lui Gerard Piqué.

S-a aflat când se vor întâlni pentru prima oară copiii Shakirei și ai lui Gerard Piqué cu actuala parteneră a fostului fotbalist

Actualmente, Milan ( 10 ) și Sasha ( 8 ) se află în Barcelona alături de faimosul lor tată. Cei doi se află în vacanță și potrivit custodiei stabilite de judecători acum este momentul lui Gerard Piqué să se bucure de compania micuților. Actul oficial a fost semnal de către cei doi foști parteneri în noiembrie 2022. Se pare că nu va mai trece multă vreme până când copiii să se întâlnească pentru prima oară cu Clara Chía. Detaliile au fost dezvăluite de către jurnalista Laura Fa de la El Periódico de Catalunya, arată univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit jurnalistei, familia lui Piqué urmează să se reunească pentru evenimentul cu totul important. Este vorba despre nunta fratelui său, Marc Piqué, ce se va căsători pe 23 iunie.

“Marc și iubita lui, Maria Valls, se vor căsători într-o ceremonie care va fi organizată în casa părinților miresei.”, s-a aflat până acum. Locația se află în Llavaneras, Barcelona cu o amplă zonă îngrădită de verdeață, acolo se vor întâlni prietenii și familiile celor doi. Ar putea fi pentru prima oară când băieții să se întâlnească cu Clara Chía. Pe 19 iunie, aceștia vor reveni în Miami alături de mama lor. Cu toate acestea, fostul fotbalist ar putea negocia ca fiii săi să asiste la nunta familiei.

Dacă răspunsul va fi da, va avea astfel loc întâlnirea mult așteptată. Meniul va fi asigurat de chef Nando Jubany, premiat cu o stea Michelín, a detaliat jurnalista mai sus menționată.

Drama romantică dintre Shakira și Gerard Piqué

După 7 luni de la declararea separării, Gerard Piqué a ținut să publice prima imagine cu actuala sa parteneră. Asta s-a întâmplat după ce mai multe publicații spuneau că fostul fotbalist i-ar fi fost infidel cântăreței columbiene. Tânăra de 23 de ani lucrează de mai bine de un an la Kosmos, firma a cărui proprietar este chiar Gerard Piqué.

Infidelitatea a ajuns chiar și în piesele Shakirei, mai precis în colaborarea cu Bizarrap, acolo unde lansează acuzații la adresa fostului său partener și a actualei iubite. Ulterior, alții au crezut că fotografia publicată de Piqué a venit ca o răzbunare asupra cântăreței.

Cu toate că a ținut să publice respectiva imagine, Gerard Piqué încă avea pe contul oficial ipostaze alături de Shakira. De asemenea, nu lipsesc cele împreună cu copii, ca o familie unită. Pe data de 9 iulie 2021, acesta a lăsat amintire o fotografie cu “spirit de vacanță” ca și descriere.

“Ea mereu atât de fericită”, a scris în dreptul unei poze cu Shakira. Are 22 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram și cea mai recentă dintre fotografii este tot alături de actuala parteneră de viață, zâmbind și fiind fericiți.

În articolul

S-a aflat când se vor întâlni pentru prima oară copiii Shakirei și ai lui Gerard Piqué cu actuala parteneră a fostului fotbalist. Evenimentul care va crea furori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x