Sabine Moussier este mândra mămică a frumoasei Camila. Cum arată fiica vedetei

Publicat pe 01.03.2024 la 18:15 Actualizat pe 01.03.2024 la 18:30

Sabine Moussier este cunoscută de fanii din întreaga lume, însă puțini știu cum arată fiica sa. Ea este Camila, cea care este mereu lângă mama sa celebră.

actrița vorbește la microfon

Sabine Moussier este una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele

Getty Images

Fiica actriței celebre de telenovele continuă să fie o elevă model. Această studiază și apare alături de mama sa pe rețelele sociale, mai ales în călătorie în care se află cu această. Tânăra este fructul iubirii din relația antagonistei din relația cu Jorge Peralta.

Sabine Moussier este mândra mămică a frumoasei Camila

Actrița de telenovele și-a asigurat fanii că atât Pablo cât și Camila, fructul fostei sale relații au apărut în viața sa pentru a-i schimba existența. A fost în iulie 2003 atunci când Sabine Moussier a născut pentru prima oară și a adus-o pe lume pe Camila.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, tânăra este o adevărată domnișoară ce a împlinit 21 de ani. La fel ca mama sa celebră, Camila Peralta publică pe contul personal de instagram fotografii din momentele pe care le trăiește zilnic alături de prieteni sau oameni dragi. Grație celor două se poate observa că seamănă și că au ochii asemănători. Chiar dacă nimeni nu știe unde locuiește în prezent tânăra Camila sau “Kmi”, așa cum actrița o numește afectuos, aceasta le-a arătat internauților că se pregătește pentru o nouă etapă a vieții personale.

În luna martie a anului trecut, tânăra și-a însoțit faimoasa mamă pe platourile de filmare Perdona Nuestros Pecados și a vorbit în fața presei despre acest eveniment.

“O să studiez producție, cred că următorul an o să plec în Los Angeles. Bine, așa e planul, vom vedea.”, a spus această într-un interviu în fața reporterului local din Mexic, Eden Dorantes pentru o emisiune din mediul online. În ceea ce o privește pe Sabine Moussier, aceasta a glumit spunând că își dorește ca fiica sa să-și finalizeze studiile pentru a-i oferi în acest fel un nou loc de muncă.

“Eu vreau să termine studiile ca să-mi ofere de lucru.”, a spus vedeta.

În articolul

Sabine Moussier este mândra mămică a frumoasei Camila. Cum arată fiica vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x