Sabine Moussier și trista sa istorie: actul său de naștere era fals și tatăl său nu era german

Publicat pe 31.05.2023 la 13:32 Actualizat pe 31.05.2023 la 14:05

Actrița și-a descoperit adevărata origine pe vremea când avea 30 de ani. Mama sa a făcut-o să creadă că tatăl său a dispărut în circumstanțe cu totul diferite.

Sabine Moussier poartă părul prins într-o coadă de cal și are ruj roșu

Sabine Moussier a trecut de-a lungul timpului prin nenumărate povești personale

Profimedia Images

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe în roluri negative este Sabine Moussier. În 2019 aceasta a vorbit public despre tragica sa istorie de familie: se pare că actul de naștere a fost fals, iar tatăl nu era german.

Sabine Moussier și trista sa istorie: actul său de naștere era fals și tatăl său nu era german

Antagonista din Perdona nuestros pecados s-a născut pe 12 iulie 1966 în Leverkusen, Germania. Cu toate acestea, avea 30 de ani și cariera sa abia începea, atunci când a aflat că tatăl său nu era cine credea ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mama mea a rămas însărcinată și au trimis-o în Germania pentru că la acea vreme nu era văzută cu ochi buni sarcina și bineînțeles că m-am născut acolo. Dar istoria acolo era a mamei mele și despre întoarcerea în Mexic. Mi-au scos un alt de naștere fals unde eu mă numeam Diana Sabine Kronz Moussier. Eu am aflat abia acum.”, a dezvăluit vedeta în cadrul programului Hoy în 2019.

La acea vremea, Sabine Moussier a ținut să reamintească faptul că își dorește să-l cunoască pe cel care îi este tată. I s-a spus că este un maestru în Germania. Actrița a apelat chiar și la ajutorul Talinei Fernandez, cea cea prezenta emisiunea Que crees, acolo unde aduna familii pierdute de multă vreme. Adevărul este că Sabine Moussier s-a născut în Germania, dar tatăl său este mexican.

“Tatăl tău nu se numește Joan Kronz, nu ești Diana Sabine Kronz Moussier, actul tău de naștere e fals, totul era fals. Tatăl tău locuia în Lindavista, acum nu știu unde e, el se numește Francisco Javier Fernandez.”, a dezvăluit mama actriței în 2020. Această știre a venit ca un șoc pentru Sabine Mousser care o bună perioadă de timp și-a urât mama, dar și pe tatăl adoptiv, Rafael Rivero.

Sabine Moussier și-a cunoscut într-un final tatăl biologic

În același interviu, actrița a dezvăluit că a reușit într-un final să-și ierte mama și să-și cunoască tatăl biologic.

“Tatăl meu, cel care m-a îngrijit, cel care m-a învățat să dansez, să conduc, cu care făceam curse, el a murit acum un an. Rafa a avut Alzheimer, m-a durut. A fost o persoană pentru care am avut multe resentimente dintr-o dată, m-am îndepărtat foarte mult de el. Atunci când a murit a fost foarte dureros.”, a spus Sabine Moussier despre tatăl vitreg. De asemenea, a punctat că tatăl său biologic a îmbrățișat-o la prima vedere, la fel și familia acestuia.

“Numele meu este Diana Sabine Moussier, am avut un tată datorită căruia m-am născut și care este foarte drăguț, aproape nu îl văd. Pe de altă parte, am avut un tată care m-a ajutat să cresc, să merg înainte și pentru totdeauna va fi în inima mea.”, a declarat vedeta. Aceasta recunoaște că mama sa este minunată și de asemenea o respectă, date fiind toate învățăturile pe care le-a primit din partea ei. Astăzi, actrița continuă să triumfe în telenovele de succes. Aceasta are doi copii, Camila și Paulo Peralta din căsnicia cu Jorge Peralta.

În articolul

Sabine Moussier și trista sa istorie: actul său de naștere era fals și tatăl său nu era german

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x