Samadhi Zendejas pleacă la Madrid, acolo unde se află și William Levy. Actrița îi trimite un mesaj fostului coleg de platou

Publicat pe 12.06.2024 la 12:59 Actualizat pe 12.06.2024 la 13:51

Se spune că actrița a plecat la Madrid, acolo unde de ceva timp se află cubanezul. Cei doi s-au aflat pe aceleași platouri de filmare în cadrul unui proiect profesional. Chiar dacă nu se știe încă dacă Samadhi Zendejas a călătorit pentru proiecte profesionale, se știe că fratele său o însoțește.

actriță poartă o rochie roșie

Samadhi Zendejas pleacă la Madrid, acolo unde se află și William Levy

Getty Images

Samadhi Zendejas a fost întrebată de relația pe care o are în prezent cu William Levy, asta după ce actorul cubanez și-a expus despărțrea de Elizabeth Gutiérrez. Ce a mărturisit vedeta îți spunem în articolul următor.

Samadhi Zendejas pleacă la Madrid, acolo unde se află și William Levy

Vedeta nu a dorit să vorbească despre speculațiile care susțin că ar fi fost motivul principal al despărțirii fostului coleg de platou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu, nu am nimic de spus. Îi doresc tot ce-i mai bine lui William. Este un coleg excelent. De când a avut loc premiera seriei nu ne-am mai văzut în persoană. Nimic, munca mea va vorbit, efortul meu va spune totul, vom vedea. Eu sunt foarte fericită că muncesc, emoționată.”, a declarat actrița.

Citește și: Cum a apărut în mediul online presupusa amantă a lui William Levy. Samadhi Zendejas e bănuită că a ”intervenit” în mariajul actorului

Jurnaliștii au abordat-o înainte de a urca în avionul către Madrid, acolo unde se află în prezent și William Levy temporar pentru filmarea unei serii și a unui film. Un prezentator cunoscut din Mexic a aflat faptul că un fan s-a aflat în același zbor ca și Samadhi Zendejas.

“Samadhi Zendejas atierizează pe aeroportul din Madrid. Un fan a recunoscut-o în aeroportul din Mexic și au zburat împreună până în capitala Spaniei. A recunoscut-o și au făcut poze. Acum se speculează evident dacă a plecat acolo pentru a fi alături de William Levy care, să reamintim, se află în Madrid de câtev zile pentru filmări.”, a spus jurnalistul, arată univision.com.

Actrița nu a călătorit singură, ci însoțită de fratele mai mic, Adriano. Chiar dacă nu se știe încă momentul exact în care s-a mutat William Levy, se știe că pe 7 iunie a participat la o petrecere exclusivistă. Este pentru prima oară când vedeta vorbește deschis despre o posibilă relație cu William Levy. Ca o profesionistă adevărată, aceasta și-a dezvăluit planurile și a menționat că este singură, concentrată pe proiecte profesionale.

Samadhi Zendejas este recunoscătoare pentru că l-a cunoscut pe William Levy

Grație chimiei care s-a creat între cei doi, prietenia lor a înflorit. S-a zvonit cu luni în urmă faptul că între actori ar fi fost ceva mai mult decât o simplă amiciție.

Citește și: Samadhi Zendejas apare alături de William Levy după ce a anunțat că “bebelușul este pe drum”. Elizabeth Gutierrez publică mesaje indirecte

“E un domn, cu extensia cuvântului acesta, e cineva adorabil. I-am spus din ziua în care s-au terminat filmările. A fost foarte solidar. Îmi recomanda cum să fac diverse lucruri pe platourile de filmare.”, a declarat actrița. A punctat de asemenea că datorită orelor petrecute împreună au reușit să creeze ce până la urmă s-a crezut a fi o relație.

“Chiar este evidentă pentru că am petrecut foarte multe ore împreună. Era prima persoană pe care o vedeam când mă trezeam și ultima. Am petrecut fiecare zi împreună, mai mult de 12 ore pe zi.”, au fost cuvintele faimoasei Samadhi Zendejas. Are peste 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai multe dintre acestea sunt realizate pe platourile de filmare sau în cadrul proiectelor profesionale în care se implică periodic. Demonstrează faptul că este concentrată asupra planurilor de viitor și nu lasă nimic la voia întâmplării.

În articolul

Samadhi Zendejas pleacă la Madrid, acolo unde se află și William Levy. Actrița îi trimite un mesaj fostului coleg de platou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 iunie 2024. Racii au motive de bucurie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Am rămas fără 2.500 de lei". Un tânăr povesteşte cum i-au fost furaţi banii din cont în timp ce îşi rezerva vacanţa
a1.ro
Mesajul emoționant pe care Kate Middleton i l-a transmis soțului ei, Prințul William, de ziua lui. Viitorul rege a împlinit 42 ani
HelloTaste.ro
Eclere cu cremă de cocos și ciocolată albă
Catine
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
useit.ro
De ce dispar vrăbiuțele din Europa. Fenomenul a fost observat și în România
as.ro
Ce a putut dezvălui cea mai cunoscută amantă din România despre milionarul român care şi-a înşelat soţia cu ea timp de 16 ani!
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă bei ceai negru în fiecare zi. Modificările produse de această băutură în organism
Spynews
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO
DeParinti
Ce este creierul de gravidă: mit sau realitate
MediCOOL
Remedii naturale pentru a ameliora insolația. De ce pot fi folosite ca tratament
HelloTaste
Cobbler cu căpșuni. Un desert foarte simplu, dar delicios
x