Samadhi Zendejas, presupusa parteneră a lui William Levy, a șters toate fotografiile din mediul online. Actrița anunță că “bebelușul urmează să vină”

Publicat pe 27.03.2024 la 12:34 Actualizat pe 27.03.2024 la 13:27

Samadhi Zendejas și-a luat fanii prin surprindere atunci când a șters toate fotografiile din mediul online. Presupusa parteneră a lui William Levy anunță că "bebelușul urmează să vină". Ce alte proiecte anunță actrița.

actrița poartă un body negru și un sacou aceeași culoare și zâmbește

Samadhi Zendejas, presupusa parteneră a lui William Levy, a șters toate fotografiile din mediul online

Profimedia Images

Samadhi Zendejas este o cunoscută actriță de origine mexicană recunoscută pentru diferite proiecte realizate în țara sa natală. Cea mai recentă telenovelă, Vuelve a mi, a adus-o pe actriță în brațele îndrăgitului William Levy. Cei doi au format un cuplu pe micile ecrane și cei mai mulți au considerat că relația lor a depășit barierele ficțiunii. Acum vedeta își anunță un proiect de suflet.

Samadhi Zendejas, presupusa parteneră a lui William Levy, a șters toate fotografiile din mediul online

Dacă William Levy a fost figura centrală în relația cu Elizabeth Gutiérrez, Samadhi Zendejas a fost fără doar și poate mărul discordiei. De-a lungul timpului, actorul de origine cubaneză s-a despărțit de mai multe ori de mama copiilor săi. Cea mai recentă polemică a survenit odată cu prezența acestuia pe platourile de filmare Vulve a mi. Chimia dintre protagoniști a fost atât de evidentă încât fanii au publicat comentarii interminabile în mediul online. S-a spus că cei doi formează un cuplu și că din această cauză William Levy s-ar fi despărțit de Elizabeth Gutiérrez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce Samadhi Zendejas a explicat care este motivul alintului său pentru colegul de platou, cele mai multe dintre zvonuri s-au evaporat. În prezent, actrița a șters toate fotografiile de pe pagina personală de instagram, acolo unde și-a anunțat noul proiect. Are peste 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent mai are doar 3 postări. Este vorba despre ceea ce vedeta urmează să lanseze în curând.

Citește și: William Levy și eșecul din cadrul telenovelei Vuelve a mí alături de Samadhi Zendejas. Producătorii nu îl mai doresc în alte proiecte

“Oh, cum un bebeluș? Clar că nu aștept un bebeluș. În schimb, o să iasă la lumină un proiect atât de emoționant ce o să lase în urmă până și creșterea unor gemeni.”, a scris actrița pe contul personal. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară și felicitările de asemenea.

“Ce s-a întâmplat cu Sama care a șters tot? E frumoasă. Ea într-adevăr umblă cu William?”, “Confirmi faptul că este adevărat faptul că umbli cu un bărbat căsătorit”, „Ce zeiță”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Detalii despre actrița Samadhi Zendejas, vedeta care a împărțit platourile de filmare alături de William Levy

Născută pe 27 decembrie 1994 în Mexic, a jucat în telenovele precum Atrevete a sonar în 2009, Mariposa de Barrio în 2017 alături de Gabriel Porras, Enemigo intimo între 2018 și 2020, dar și Falsa Identidad alături de Luis Ernesto Franco. La mujer del diablo între 2022 și 2023 a propulsat-o în cele mai bune topuri ale preferințelor fanilor.

Citește și: Elizabeth Gutierrez vorbește despre Samadhi Zendejas și spune dacă a fost „cealaltă femeie” în relația cu William Levy. Ce spune vedeta

A urmat proiectul care a făcut furori, dar a și ridicat mai multe semne de întrebare. Este vorba despre Vuleve a mi, telenovela pentru care a filmat împreună cu William Levy. Înainte de a se vehicula că are sentimente pentru actorul din Rubi, a format un cuplu cu Alejandro Speitzer. Într-o discuție cu Omar Chaparro în 2020, Samadhi Zendejas a recunoscut că relația cu acesta a durat 4 ani și că a fost prima dragoste a vieții sale.

De asemenea, s-a zvonit că ar fi format un cuplu cu Lorenzo Méndez. Cei doi nu au făcut niciodată declarații în această privință, însă toate indiciile conduceau în acea direcție de fiecare dată.

În articolul

Samadhi Zendejas, presupusa parteneră a lui William Levy, a șters toate fotografiile din mediul online. Actrița anunță că “bebelușul urmează să vină”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x