Sandra Echeverria nu mai petrece timp alături de familie. Care este motivul pentru care actrița nu-și mai vede fiul

Publicat pe 12.11.2021 la 15:41 Actualizat pe 12.11.2021 la 16:13

Frumoasa actriță Sandra Echeverria nu ajunge niciodată acasă să-și vadă fiul sau să petreacă timp alături de el. Din acest motiv, vedeta plânge de fiecare dată când îl găsește dormind și nu poate să se joace împreună, așa cum obișnuiau.

Sandra Echeverria poartă un body negru, cu umerii goi și are o fustă cu flori, transparentă

Sandra Echeverria la premiera filmului "Loco por Ti"

Profimedia Images

Sandra Echeverria, una dintre cele mai iubite actrițe din telenovele, mărturisește că de cele mai multe ori ajunge acasă după o zig rea de muncă și își găsește fiul dormind. Din această cauză, vedeta plânge de cele mai multe ori și își dă seama că programul încărcat nu o ajută să petreacă timp cu cei dragi.

Astfel, Sandra Echeverria spune că nu va mai accepta proiecte care o vor ține departe de cei dragi și va face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp alături de copil.

Sandra Echeverria a pus un pariu cu ea însăși, și anume să fie mereu lângă fiul ei, dar să și muncească pentru a-și întreține familia.

Sandra Echeverria nu mai petrece timp alături de familie

După ce a devenit mămică, totul a luat o întorsătură diferită pentru Sandra Echeverria, cunoscută actriță de telenovela. Aceasta și-a modificat total programul de muncă, astfel încât timpul petrecut alături de cei dragi să fie unul de calitate.

De-a lungul carierei sale, Sandra Echeverria a făcut parte din multe proiecte de lungă durată care au făcut-o să-și petreacă orele mai mult pe platourile de filmare decât acasă. Pentru a fi cât mai aproape de fiul ei, Andrés, actrița spune că acum acceptă doar proiecte care durează mai puțin, dar care îi oferă șansa de a-l vedea crescând pe cel mic.

“La momentul actual accept doar proiecte care durează patru, maximum cinci luni și întotdeauna ies cu câteva zile mai devreme pentru a petrece timp alături de fiul meu. Atunci când ajung acasă și îl văd că deja doarme, mă apucă plânsul.”, spune actrița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De când a devenit mămică, Sandra Echeverria spune că acceptă proiecte care nu îi consumă atât de mult timp și care o pot ajuta să ducă o viață personală normală.

“Când ești mamă, când ești femeie de casă, trebuie să cauți proiecte care să nu-ți consume atât de mult timp. Așa că, a trebuit să las cam multe proiecte din cariera mea de actriță, nu le voi lăsa 100%, dar trebuie să caut proiecte care sunt precise, care să nu-mi ocupe mult timp din viață pentru că trebuie să petrec zilele și cu familia mea.”, a mărturisit Sandra Echeverria.

Sandra Echeverria nu mai acceptă roluri pentru care să filmeze 10 luni cu doar o zi pauză, astfel că trebuie să-și schimbe stilul de a munci.

Sandra Echeverria dorește să-și vadă mai mult fiul

Actrița și cântărețul Leonardo de Lozanne s-au căsătorit în 2014, iar în luna septembrie a următorului an așteptau deja primul lor copil.

De-a lungul sarcinii, dar și a etapelor de creștere a celui mic, Sandra Echeverria a postat întotdeauna fotografii cu cel mic, astfel că fanii i-au putut vedea evoluția în timp.

Băiatul actriței are acum șase ani și pentru a-i celebra ziua de naștere, părinții l-au dus într-o călătorie la Disneyland. Imediat după vacanță, Sandra Echeverria a postat câteva fotografii pe contul personal de socializare și i-a scris micuțului un mesaj mai mult decât emoționant.

“Îl sărbătorim pe micuț în cel mai fericit loc din lume. Acum șase ani mi-ai schimbat viața și nu pot fi mai mândră de atât.”, a fost mesajul actriței.

În articolul

Sandra Echeverria nu mai petrece timp alături de familie. Care este motivul pentru care actrița nu-și mai vede fiul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x