Santiago Rulli și-a pierdut un prieten drag. Fiul celebrului Sebastián Rulli și al îndrăgitei Cecilia Galliano a publicat imagini emoționante în mediul online

Publicat pe 20.03.2023 la 13:44 Actualizat pe 20.03.2023 la 14:20

Santiago Rulli și-a pierdut un prieten drag. Fiul celebrului Sebastián Rulli și al îndrăgitei Cecilia Galliano a publicat imagini emoționante în mediul online.

Sebastián Rulli poartă o cămașă albastră și un costum închis la culoare, zâmbește

Sebastián Rulli și Cecilia Gallianp au împreună un băiat pe nume Santiago

Profimedia Images

Santiago Rulli, fiul lui Sebastian Rulli, și-a luat la revedere de la unul dintre prietenii dragi. Tânărul și-a exprimat durerea în mediul online, acolo unde a fost acompaniat de mama și sora sa.

Santiago Rulli și-a pierdut un prieten drag

Adolescentul în vârstă de 13 ani și-a uimit fanii din mediul online cu un mesaj de-a dreptul emoționant. Santiago Rulli și-a pierdut cel mai bun prieten, un cățel pe care l-a avut ca și animal de companie timp de 12 ani. A distribuit mai multe imagini pe pagina sa, iar Cecilia Galliano i-a fost alături în tot acest demers. De asemenea, sora Valentina a răspuns în aceeași măsură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Adio, micuțul meu prețios. Te iubesc mult și sper că acum te odihnești. Ai fost cel mai bun tovarăș pe care puteam să-l am. Odihnește-te în pace fiindcă ai îndeplinit toate așteptările în cei 12 ani pe care i-am petrecut împreună.”, a scris Santiago Rulli în dreptul imaginilor cu câinile său. Vizibil afectat, a fost susținut de către internauți.

“Adio, bătrânel simpatic. Îți mulțumesc pentru atâția ani. Te iubim. Sper că ai fost un cățel fericit alături de noi.”, a scris și Cecilia Galliano. Ulterior, vedeta a distribuit un filmuleț în care se poate vedea Santiago vizibil afectat.

“Te iubește familia ta...Santi, Vale și eu, dragul meu. Ce companion minunat. 12 ani de distracție, discuții, lacrimi și multe râsete. Ne-am protejat întotdeauna. Te iubim, îți doresc un zbor liniștit.”, a mai scris Cecilia Galliano, arată univision.com. Santiago Rulli are peste 50 de mii de prieteni în mediul virtual, loc în care alege ca de fiecare dată să-și împărtășească momente din viață. Cu toate că a fost nevoit să-și ia rămas-bun de la câinile său, Santiago Rulli nu a putut trece cu vederea ziua de naștere a mamei sale. A fost a celebrare cu gust dulce amar, dată fiind situația familială.

“La mulți ani celei mai importante persoane din viața mea. Mama, te iubesc din toată inima mea și îți mulțumesc pentru că m-ai învățat totul și că ai fost mereu alături. La mulți ani și sper să ți se îndeplinească tot ce îți dorești. Te iubesc.”, a scris tânărul cu ocazia zilei de naștere a mamei sale celebre.

Santiago Rulli a împlinit 13 ani și a fost felicitat de toată lumea, inclusiv Angelique Boyer

Fiul lui Sebastian Rulli și al Ceciliei Galliano a împlinit 13 ani pe 15 ianuarie. A fost felicitat de toată lumea, inclusiv de partenera tatăl lui, Angelique Boyer. Actorul în vârstă de 47 de ani a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini în care apare alături de fiul său în diferite ipostaze ale vieții trăite împreună.

“La mulți ani, copilul meu! Nu există cuvinte care să exprime ce simt pentru tine și ce mult îmi doresc ca tu să fii fericit! Anul acesta să visezi și mai mult, să-ți dorești mai multe și sper să mergi pe drumul pe care ți l-ai ales. Te iubesc, la fel ca toată familia.”, a scris Sebastian Rulli pe pagina sa.

În articolul

Santiago Rulli și-a pierdut un prieten drag. Fiul celebrului Sebastián Rulli și al îndrăgitei Cecilia Galliano a publicat imagini emoționante în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x