Sarah Rafferty, actrița din serialul “Suits” în rolul Donnei

Publicat pe 29.07.2020 la 13:53 Actualizat pe 05.08.2020 la 15:17

instagram/iamsarahgrafferty

Sarah Rafferty, cea care o interpretează pe Donna Paulsen în “Suits”, s-a născut la 6 decembrie 1972, în Greenwich, Connecticut. Pasiunea ei pentru artă a apărut datorită părinților ei, tatăl ei având o carieră în domeniul finanțelor și fiind, de asemenea, și pictor, iar mama sa era șefa departamentului de engleză de la școala Convent of the Sacred Heart.

Sarah a studiat la Academia Phillips în Andover, Massachusetts și a absolvit în 1989. Frumoasa actriță, azi în vârstă de 47 de ani, a studiat engleza și teatrul la Colegiul Hamilton și a continuat să studieze teatru și la Universitatea Oxford. Ea și-a obținut diploma de master în Arte la Yale.

În 2001, Sarah s-a căsătorit cu Aleksanteri Olli-Pekka Seppälä, un american cu descendențe finlandeze. Cei doi au împreună două fete, Iris Friday și Oona Gray. Ea a debutat ca actriță în Trinity (1998), iar de atunci a primit numeroase roluri în multe filme care au consacrat-o pe talentata actriță precum “Law & Order” (1999), “CSI: Miami” (2002), “The Devil Wears Prada” (2006) și a primit un rol episodic și în “Grey’s Anatomy”.

Sarah și colegul său din serialul Suits, Gabriel Macht, sunt prieteni de 25 de ani. Aceștia s-au cunoscut în 1993 la Festivalul de Teatru Williamstown. Ea s-a împrietenit și cu Meghan Markle, fiind chiar printre invitații de la nunta ei cu Prințul Harry în 2018.

Despre serialul „Suits”

Suits este un serial de televiziune despre lege, avocați și cazurile complicate pe care aceștia le rezolvă, creat și scris de Aaron Korsh. Seria a avut premiera pe 23 iunie 2011 și a fost produsă de Universal Cable. Acțiunea serialului este plasată în New York și urmărește povestea lui Mike Ross (Patrick Adams) , un tânăr cu o minte genială, care renunțase la facultate și era pe fugă din cauza unei afaceri cu droguri nereușite. Mike îl întâlnește pe Harvey Specter, unul dintre cei mai buni avocați din New York, iar între cei doi se formează o legătură pe viață. Mike ajunge să lucreze cu Harvey, deși nu avea diplomă pentru a profesa, în timp ce Harvey ascunde secretul lui Mike față de toată lumea.
Urmărește "Suits" la Happy Channel, începând cu 7 august!
CITEȘTE ȘI

Patrick J. Adams, actorul din “Suits”, este și un cunoscut fotograf

Gabriel Macht, actorul din Suits, în rolul lui Harvey Specter

În articolul

Sarah Rafferty, actrița din serialul “Suits” în rolul Donnei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x