Sarah Rafferty, actrița din serialul “Suits” în rolul Donnei

Publicat pe 29.07.2020 la 13:53 Actualizat pe 05.08.2020 la 15:17

instagram/iamsarahgrafferty

Sarah Rafferty, cea care o interpretează pe Donna Paulsen în “Suits”, s-a născut la 6 decembrie 1972, în Greenwich, Connecticut. Pasiunea ei pentru artă a apărut datorită părinților ei, tatăl ei având o carieră în domeniul finanțelor și fiind, de asemenea, și pictor, iar mama sa era șefa departamentului de engleză de la școala Convent of the Sacred Heart.

Sarah a studiat la Academia Phillips în Andover, Massachusetts și a absolvit în 1989. Frumoasa actriță, azi în vârstă de 47 de ani, a studiat engleza și teatrul la Colegiul Hamilton și a continuat să studieze teatru și la Universitatea Oxford. Ea și-a obținut diploma de master în Arte la Yale.

În 2001, Sarah s-a căsătorit cu Aleksanteri Olli-Pekka Seppälä, un american cu descendențe finlandeze. Cei doi au împreună două fete, Iris Friday și Oona Gray. Ea a debutat ca actriță în Trinity (1998), iar de atunci a primit numeroase roluri în multe filme care au consacrat-o pe talentata actriță precum “Law & Order” (1999), “CSI: Miami” (2002), “The Devil Wears Prada” (2006) și a primit un rol episodic și în “Grey’s Anatomy”.

Sarah și colegul său din serialul Suits, Gabriel Macht, sunt prieteni de 25 de ani. Aceștia s-au cunoscut în 1993 la Festivalul de Teatru Williamstown. Ea s-a împrietenit și cu Meghan Markle, fiind chiar printre invitații de la nunta ei cu Prințul Harry în 2018.

Despre serialul „Suits”

Suits este un serial de televiziune despre lege, avocați și cazurile complicate pe care aceștia le rezolvă, creat și scris de Aaron Korsh. Seria a avut premiera pe 23 iunie 2011 și a fost produsă de Universal Cable. Acțiunea serialului este plasată în New York și urmărește povestea lui Mike Ross (Patrick Adams) , un tânăr cu o minte genială, care renunțase la facultate și era pe fugă din cauza unei afaceri cu droguri nereușite. Mike îl întâlnește pe Harvey Specter, unul dintre cei mai buni avocați din New York, iar între cei doi se formează o legătură pe viață. Mike ajunge să lucreze cu Harvey, deși nu avea diplomă pentru a profesa, în timp ce Harvey ascunde secretul lui Mike față de toată lumea.
Urmărește "Suits" la Happy Channel, începând cu 7 august!
CITEȘTE ȘI

Patrick J. Adams, actorul din “Suits”, este și un cunoscut fotograf

Gabriel Macht, actorul din Suits, în rolul lui Harvey Specter

În articolul

Sarah Rafferty, actrița din serialul “Suits” în rolul Donnei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp