Scenariul din Numele meu este Farah arată semne de îmbunătățire. Care sunt problemele actuale din proiectul care o aduce pe Demet Özdemir în rol de protagonistă

Publicat pe 16.11.2023 la 12:17 Actualizat pe 16.11.2023 la 13:07

Numele meu este Farah continuă cu un scenariu de excepție, însă cifrele nu arată acest lucru. Despre ce este vorba.

Demet Ozdemir poartă o rochie neagră fără mâneci

Scenariul din Numele meu este Farah arată semne de îmbunătățire

Getty Images

Numele meu este Farah - Adım Farah cu Demet Özdemir este fără doar și poate un proiect care a fost așteptat cu multă răbdare de către fani. Cu toate acestea, rezultatul nu a fost cel dorit, iar episodul 26 va fi ultimul din acest proiect turcesc.

Scenariul din Numele meu este Farah arată semne de îmbunătățire

În presa din Turcia există informații solide care vin să sublinieze faptul că serialul Numele meu este Farah se va finaliza odată cu episodul 26. Chiar dacă proiectul nu a primit rezultatele dorite în țara natală, situația cauzată pe rețelele sociale este una complet diferită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii protagoniștilor le-au arătat încă de la început suport necondițonat, iar acest lucru a creat o cerere mai puțin obișnuită până acum. Se pare că cei mai mulți își doresc ca Demet Ozdemir și Engin Akyurek să joace într-un alt proiect împreună.

Recent, vedeta din Numele meu este Farah a menționat că va face tot posibilul pentru a-și convinge colegul său revină încă o dată împreună pe platourile de filmare. Engin Akyurek are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Recent, s-a aflat faptul că Demet Ozdemir și-ar fi dorit să împartă un proiect profesional alături de actorul Haluk Bilginer.

Citește și: Demet Özdemir și Engin Akyürek sunt ceruți împreună într-un alt proiect profesional. Despre ce este vorba

A participat în cadrul lansării seriei digitale 'Şahsiyet' și a mărturisit că marele actor a avut șansa de a împărți platourile de filmare cu Angelina Jolie. Din această privință, vedeta din Numele meu este Farah și-a arătat gelozia față de celebra actriță de la Hollywood.

“Haluk Bilginer este o persoană plină de cunoștințe și extrem de talentată care ne-a introdus ca și actori în această lume. Fiecare actor are acest vis de a juca cu el. Sunt geloasă pe Angelina Jolie. Sper că visul meu va deveni realitate.”, a transmis actrița.

Demet Ozdemir spune adevărul despre viața sentimentală

În acest sens, vedeta din Numele meu este Farah a continuat spunând că îl va putea convinge pe actorul său preferat să joace alături de ea într-un proiect profesional. În ceea ce privește viața sa sentimentală, Demet Ozdemir a lăsat mărturie faptul că nu se află într-o relație la momentul actual.

Citește și: Cum ar fi putut să aibă succes pe plan internațional serialul Numele meu este Farah cu Demet Özdemir în rol principal. Ce se întâmplă în prezent

“Nu este nimeni în viața mea, sunt într-un moment foarte ocupat pe plan profesional. Dacă se va întâmpla, o să împărtășesc cu voi, acea persoană despre care se vorbește este doar prietenul meu.”, a spus vedeta.

Născută pe 26 februarie 1992 în Izmit este recunoscută pentru proiecte profesionale precum Love tactics, Adim Farah sau Erkenci Kuş. Pe lângă actorie, practică dansul încă de la vârsta de 15 ani. A avut de-a lungul timpului mai multe astfel de locuri de muncă ce au presupusa prezența sa pe ringul de dans. Primul său rol a fost în Sana Bir Sır Vereceğim,, acolo unde a interpretat personajul Aylin. Acest lucru a adus-o mai aproape de fanii din lumea întreagă. Are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

În articolul

Scenariul din Numele meu este Farah arată semne de îmbunătățire. Care sunt problemele actuale din proiectul care o aduce pe Demet Özdemir în rol de protagonistă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x