Schimbările care au afectat pofund serialul Golden Boy - Dragoste rebelă. Publicul din Turcia nu a mai urmărit povestea în număr la fel de mare. Iată de ce

Publicat pe 21.01.2024 la 19:00 Actualizat pe 21.01.2024 la 16:42

Deși serialul Golden Boy - Dragoste rebelă a avut inițial mare succes în Turcia, episodul 41 a înregistrat o scădere semnificativă a audienței, ducând la pierderea a două puncte de rating. Mai mult, a fost asaltat de o serie de critici. Iată de ce.

Golden Boy - Dragoste rebelă

Happy Channel

Criticile s-au concentrat pe schimbările din poveste și pe dezvoltarea personajelor într-un mod care a deranjat telespectatorii din Turcia.

Telespectatorii de pe platformele de socializare au criticat noua echipă de scenariști pentru că au alterat esența serialului

În fiecare vineri seară, în Turcia este difuzat serialul "Yalı Çapkını" (Băiatul de aur), a cărui audiență a fost spectaculoasă în cel de-al doilea sezon, dar a înregistrat o scădere drastică în episodul 41, difuzat pe 13 octombrie, marcând un moment critic în parcursul său.

Serialul Golden Boy - Dragoste rebelă poate fi urmărit pe Happy Channel în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

Serialul, în care joacă Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, a devenit subiectul unor critici în cel de-al doilea sezon din cauza evoluției poveștii sale. Telespectatorii de pe platformele de socializare au criticat noua echipă de scenariști pentru că au alterat esența serialului, relatează publicația seriesturkish.com.

Practic, scenariștii au fost supuși unor critici dure pentru faptul că, spun fanii, nu ar mai fi ținut cont de firul poveștiii din primul sezon și pentru că au schimbat radical traiectoria personajelor.

Acest val constant de critici, care s-a menținut timp de săptămâni în ceea ce privește "Yalı Çapkını", nu a avut inițial un impact asupra audiențelor. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat dramatic în ziua de 13 octombrie, odată cu difuzarea episodului 41. În această seară, s-au înregistrat scăderi semnificative pe toate categoriile de public, potrivit aceleiași surse.

Chiar dacă serialul a rămas pe primul loc, cu o diferență mică în ceea ce privește rating-ul pentru publicul general, rivalul său, "Kızılcık Şerbeti" (Șerbet de merișoare), a obținut o victorie clară în categoriile AB și ABC1.

Pierderea masivă de telespectatori în cazul serialului "Yalı Çapkını" a condus la o scădere a rating-ului cu două puncte, semnalând un moment de cotitură în parcursul său.

Situația este cu atât mai surprinzătoare cu cât problemele de scenariu au fost semnalate și discutate pe platformele de socializare timp îndelungat, dar nu s-au luat măsuri pentru a fi rezolvate.

În articolul

Schimbările care au afectat pofund serialul Golden Boy - Dragoste rebelă. Publicul din Turcia nu a mai urmărit povestea în număr la fel de mare. Iată de ce

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x