Schimbările prin care a trecut Ninel Conde de-a lungul timpului. Astăzi este de nerecunoscut

Publicat pe 07.03.2024 la 14:46 Actualizat pe 07.03.2024 la 15:32

Ninel Conde a avut parte de mai multe schimbări fizice de-a lungul lăudatei sale cariere artistice. Cum s-a arătat în fața fanilor.

artistă poartă decolteu, zâmbește cu păr lung

Ninel Conde pe scena Latin Grammy Awards. 3 nov 2005. Los Angeles

Getty Images

Fără îndoială, Ninel Conde este una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul mexican la ora actuală. La 47 de ani a demonstrat că își merită locul în inimile fanilor. Și-a dedicat o viață întreagă carierei de actriță, dar și de interpretă. A interpretat un rol de excepție în telenovela Rebelde, acolo unde a împărțit platourile de filmare cu nume precum Anahi, Dulce Maria, Christopher Uckermann, Christian Chavez, Maite Perroni și Alfonso Herrera.

Schimbările prin care a trecut Ninel Conde de-a lungul timpului

Are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde își dedică timpul pentru a le oferi fanilor cele mai inedite ipostaze. Nu se ferește să își aducă viața personală alături de cei care o îndrăgesc. De-a lungul carierei sale, vedeta a avut parte de mai multe schimbări fizice. A evoluat și a dovedit că ceea ce a construit până acum nu se va opri niciodată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a început cariera artistică în 1995, atunci când a câștigat concursul Señorita Estado de México cu melodrama Bajo el mismo rostro. Pe atunci avea părul lung și roșcat, însă zâmbetul nu îi era lipsit de pe chip, exact ca și în prezent.

Citește și: Ninel Conde și soțul bifează prima apariție publică în calitate de soț și soție. Imagini surprinzătoare cu cei doi

Între 1997 și 1999 a avut parte de prima schimbare fizică. După ce a devenit mămică pentru prima oară și a dat naștere fiicei Sofia, fructul iubirii cu Ari Telch, a revenit pe micile ecrane mai frumoasă ca niciodată. Pe atunci s-a vehiculat că a fost supusă unor intervenții chirurgicale, arată tvnotas.com.mx.

Cu un an mai târziu s-a spus că aceasta este în continuare adepta bisturiului și își dorește noi modificări în acest sens. A făcut parte din telenovela Como en el cine, acolo unde a interpretat personajul Topacio. Chiar dacă nu a vorbit niciodată despre operațiile estetice, publicul a început să observe micile modificări în zona chipului.

Ninel Conde și-a început cariera de cântăreață în 2003. Cum s-a desfășurat aceasta

Și-a lansat primul album și noi schimbări s-au observat în ceea ce o privește pe vedetă, Sânii, dar și picioarele au avut parte de modificări. Atunci forma un cuplu cu José Manuel Figueroa. În 2004 a jucat rolul Alma Rey alături de actorii menționați mai sus. Pentru acest proiect, artista a fost nevoită să se adapteze unui look mult mai artistic.

Citește și: Ninel Conde se căsătorește cu un bărbat mai tânăr cu 17 ani, la New York? Ce se știe până în prezent despre focoasa de origine latină

În 2006 a lansat hitul Bombón asesino, cel care a devenit unul dintre cele mai de succes. Așa i-a rămas și numele de atunci, fiind poreclită astfel. Între 2010 și 2016, Ninel Conde a făcut parte din distribuția mai multor telenvoele printre care Fuego en la sangre, Mar de amor, Porque el amor manda și a adus pe lume cel de-al doilea copil.

Ulterior, schimbările fizice au devenit mult mai evidente, iar criticile nu s-au oprit. Între 2017 și 2024 a avut loc o modificare radicală în zona chipului.

“Dacă cine te critică e urât, atunci nici nu contează.”, a declarat vedeta. Chiar dacă nu a mărturisit vreodată operațiile estetice pe care și le-a făcut, se cunoaște faptul că este adepta unui stil de viață sănătos.

În articolul

Schimbările prin care a trecut Ninel Conde de-a lungul timpului. Astăzi este de nerecunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x