Se pregătește cel de-al treilea sezon Betty cea urâtă. Fanii telenovelei columbiene au acum un motiv de bucurie

Publicat pe 08.06.2023 la 13:10 Actualizat pe 08.06.2023 la 13:32

Fanii telenovelei columbiene Betty cea urâtă au acum un nou motiv de bucurie. Se pregătește cel de-al treilea sezon al producției.

Ana Maria Orozco poartă părul lung, ochelari și breton

Se pregătește cel de-al treilea sezon Betty cea urâtă

Happy Channel

Fanii telenovelei columbiene se vor putea bucura de o nouă etapă din viața îndrăgitei Beatriz Pinzón și a lui Armando Mendoza.

Se pregătește cel de-al treilea sezon Betty cea urâtă

Betty cea urâtă a avut premiera în 1999 pentru prima oară. Cu toate acestea, la mai bine de 20 de ani, aceasta continuă să fie un succes internațional. A avut mai multe remake-uri de-a lungul timpului, însă niciunul nu a reușit să ajungă la faima pe care a avut originala idee. Se știe faptul că Betty cea urâtă a reușit timp de mai mulți ani să-și strângă fani din toate colțurile lumii, fiind o poveste pe cât de înduioșătoare, pe atât de amuzantă.

În tot timpul acesta, cei care au îndrăgit-o pe Ana Maria Orozco în cel mai cunoscut rol al său au încercat să rememoreze clipele cu episoadele retransmise în diverse rânduri pe toate canalele televiziunilor de profil. Astfel, chiar și pe toate platformele de streaming a reușit să-și strângă adepți.

În fața succesului scontat, telenovela care îi are ca protagoniști pe Ana Maria Orozco și Jorge Enrique Abello se va întoarce pe micile ecrane. De data aceasta, nu cu vechea povestea, ci cu una nouă, îmbunătățită. Cel de-al treilea sezon este pe cal să încânte chiar și pe cei mai recenți fani ai genului. Ideea a fost confirmată de către expertul în telenovele, Carlos Ochoa care a confirmat zvonurile ce au început să apară încă din 2022.

“Acestea sunt ideile celor de la RCN și proiectele lor pentru 2023. Văd patru producții și trei dintre ele sunt noi pentru mine, dar cealaltă, despre ea v-am spus deja, Betty cea urâtă va avea și cea de-a treia parte.”, a declarat Carlos Ochoa, arată tvnotas.com.mx. De acum mai bine de 10 luni, acesta i-a asigurat pe toți că cel de-al treilea sezon Betty cea urâtă va fi transmis pe Amazon Prime.

Detalii despre telenovela Betty cea urâtă

Până în acest moment se știe că cel de-al treilea sezon va spune povestea lui Betty și a lui Armando la 20 de ani după toate evenimentele care s-au petrecut în trecut. În timp ce înfruntă o criză matrimonială ce îi va aduce la divorț, fiica lor va fi cea care va fi străluci de data aceasta.

Cel care va scrie noua istorie va fi Juan Carlos Perez, iar regizorul va fi Mario Ribero, aceeași care au creat originala poveste din 1999. Chiar dacă se dorește ca ideea originală și actorii de la început să fie aceeași, se știe deja faptul că anumite personaje nu vor fi prezente. Printre acestea se numără Sofia Lopez, Mariana Valdez, Julia Solano de Pinzon și Pupuchurra.

Povestea are loc în Bogota, Columbia. Este o idee a unei Cenușărese oarecum moderne care își dorește o schimbare radicală. Betty Pinzon se îndrăgostește de faimosul și bogatul Armando Mendoza, însă acesta nu o vede la început decât ca pe o secretară. Armando este un adevărat Don Juan ce își dorește să construiască un imperiu odată ce ajunge la conducerea Eco Moda, o companie faimoasă.

În articolul

Se pregătește cel de-al treilea sezon Betty cea urâtă. Fanii telenovelei columbiene au acum un motiv de bucurie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x