Sebastián Ligarde vorbește despre operația suferită. Actorul a fost la un pas de cancer

Publicat pe 22.11.2022 la 15:16 Actualizat pe 22.11.2022 la 19:53

Sebastián Ligarde vorbește despre operația suferită. Actorul a fost la un pas de cancer.

Sebastián Ligarde poartă costum, zâmbește și are părul lung și ondulat

Sebastián Ligarde vorbește despre operația suferită la scurt timp după finalizarea intervenției

Getty Images

Sebastián Ligarde este cunoscut pentru rolurile de antagonist din telenovele. De-a lungul timpului a reușit să impresioneze cu talentul său și recent a împărtășit cu fanii faptul că s-ar putea să sufere de cancer.

Sebastián Ligarde vorbește despre operația suferită la scurt timp după intervenție

Incertitudinea despre starea sa de sănătate a luat sfârșit, dat fiind faptul că actorul de telenovele a petrecut 5 luni într-o stare critică. Medicii i-au oferit rezultatul testului patologic pentru a afla cu siguranță dacă suferă de cancer de colon. Tumor pe care Sebastian Ligarde o avea în corp a fost extirpate, iar în prezent acesta se află într-o stare de sănătate bună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Tumora se afla într-o loc foarte dificil de opera, dar totul a decurs excelent. A trebuit să găsesc doi medici din două specializări diferite pentru a intra împreună în operație.”, a declarat actorul de telenovele. Se pare că a trăit mai multe zile de incertitudine, având în vedere faptul că rezultatele analizelor au venit cu întârziere din cauza unor probleme în spital.

“Rezultatele au fost pozitive, în sensul că nu am cancer, era un lipom. Tumora era un lipom, era de mărimea unui teren de golf, însă a spus că nu trebuie să fac nicio verificare timp de 4 ani de acum înainte. Totul merge excelent.”, a spus. Sebastián Ligarde s-a arătat extrem de surprins în urma tuturor mesajelor pe care le-a primit din partea fanilor.

“Mă simt foarte recunoscător pentru fani și publicul ce mi-a fost alături cu mesaje. Eu chiar cred în această putere a pozitivismului, mi-au adus mereu doar lucruri bune, mai ales sufletește.”, a mărturisit celebrul actor de telenovele. Acesta a subliniat faptul că a avut întotdeauna prietenii aproape, la fel și familia care l-a susținut necondiționat. Actorul are în prezent 68 de ani și este căsătorit cu Jorge Lopez Lira încă din 2013.

Sebastián Ligarde are o singură fiică biologică

Actorul are o fiică biologică ce locuiește în Texas, dar cei doi nu țin legătura în prezent. Cu toate acestea, Sebastian Ligarde mărturisește că nu sunt “certați” ci doar separați de anumite ideologii politice.

„Fiica mea este o supraviețuitoare de cancer. A avut un melanom foarte sever, așa că nu am ce să-i iert fiicei mele, eu o iubesc necondiționat, dar suntem puțin departe unul de celălalt din cauza unor lucruri personale.”, a declarat. Odată ce doctorii i-au confirmat că nu suferă de cancer, Sebastian Ligarde și-a continuat planurile profesionale și a declarat că la începutul anului viitor la începe filmările pentru un film în Houston. A fost soțul actorului cel care a ținut secret faptul că ar putea suferi de cancer, însă în prezent îl susține pe Sebastian Ligarde. Are peste 20 de mii de fani pe pagina personală de Instagram și peste o mie de fotografii și filmulețe postate până în prezent. De cele mai multe ori se arată foarte discret în ceea ce privește viața personală. Deși a reușit să-și țină relația în secret, a ajuns la altar în anul 2014 și de atunci lucrurile au luat o altfel de întorsătură.

În articolul

Sebastián Ligarde vorbește despre operația suferită. Actorul a fost la un pas de cancer

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x