Sebastián Poza, fiul actriței Mayrín Villanueva, îi calcă pe urme mamei sale. Tânărul s-a îndrăgostit pe platourile de filmare

Publicat pe 14.09.2022 la 15:00 Actualizat pe 13.09.2022 la 22:51

Sebastián Poza, fiul celebrei actrițe Mayrín Villanueva, îi calcă pe urme mamei sale. Tânărul s-a îndrăgostit de Azul Guaita pe platourile de filmare ale telenovelei “Soltero con hijas” și de atunci cei doi și-au continuat relația de iubire.

Sebastián Poza poartă un cardigan deschis la culoare și o geacă de piele neagră

Sebastián Poza în cadrul cele de-a 15-a ediție a GQ Men of the Year Awards. 03 Nov 2021

Profimedia Images

Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina s-au îndrăgostit unul de celălalt în anul 2007, pe platourile de filmare ale telenovelei “Yo amo a Juan Querendón”. De atunci cei doi și-au continuat nestingherit relația și au construit o familie frumoasă împreună.

Sebastián Poza, fiul actriței, i-a urmat pașii celebrei mame și s-a îndrăgostit de colega lui de platou cu care formează un cuplu de doi ani de zile.

Sebastián Poza, fiul actriței Mayrín Villanueva, îi calcă pe urme mamei sale

Sebastián Poza, fiul în vârstă de 18 ani al actriței Mayrín Villanueva, s-a îndrăgostit de Azul Guaita pe platourile de filmare ale telenovelei “Soltero con Hijas”. De atunci, cei doi și-au continuat relația de iubire, iar părinții sunt cei care continuă să îi sprijine în demersul lor de a-și arăta sentimentele unul față de celălalt.

“De când au filmat pentru telenovela aceea sunt împreună. Au trecut deja doi ani, îți vine să crezi? Așa de mic și a rămas în aceeași relație.”, a declarat actrița pentru publicația People en Español, conform Univision. Alături de fiul vedetei, din telenovela “Soltero con hijas” mai fac parte și Gabriel Soto alături de Vanessa Guzmán.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acum e rândul lor să trăiască acea iubire, să se bucure de experiențele frumoase. Și da, în multe telenovele se vor regăsi povești de dragoste.”, a continuat vedeta. Mayrín Villanueva se bucură de dragostea copiilor săi și este mândră că atât Romina, cât și Sebastián au avut curaj de a-și prezenta partenerii.

„Nu sunt deloc geloasă, mă bucur și sunt fericită pentru copii. Cresc alături de ei și îmi place să fiu înconjurată de iubire. În afară câtorva reguli normale, pe care orice mamă le impune, nu sunt strictă.”, a mai spus Mayrín Villanueva. Aceasta este totuși conștientă de viața separată a copiilor ei și speră să le poate fi alături în orice moment al vieții.

“Mă bucur de copii pentru că știu că la un moment dat vor pleca alături de parteneri, așa că profit cât mai pot.”, a spus aceasta.

Sebastián Poza, cadou inedit din partea iubitei Azul Guaita

În vara anului 2021, tânărul actor a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani, iar cu ocazia aceasta familia și prietenii i-au fost alături. Printre persoanele care l-au felicitate de la primele ore ale dimineții s-au numărat atât mama, cât și sora sa.

De asemenea, actorul Jorge Poza a lăsat câteva cuvinte emoționante pentru Sebastián, alături de o fotografie în care cei doi apar împreună. De mic copil, tânărul a exprima o dorință nestăvilită pentru cariera de actor, însă Mayrín Villanueva a fost întotdeauna împotriva acestei pasiuni.

Citește și: Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva au o familie adorabilă. Cum arată Julia, fiica celor doi actori

“De când s-a născut părea că se îndreaptă în direcția asta. Când era mic mă ruga să fie și el în centrul atenției și nu mi-a plăcut ideea. Am vrut să fie un băiat normal, să meargă la școală, să aibă prieteni, dar nu s-a întâmplat așa. Când era mai mic, a fost la prima sa audiție de unul singur, dar cum avea sub 18 ani, m-au chemat și pe mine acolo.”, a dezvăluit actrița.

Azul Guaita și-a sărbătorit partenerul cu un videoclip emoționant în care au apărut mai multe fotografii realizate de-a lungul relației lor.

În articolul

Sebastián Poza, fiul actriței Mayrín Villanueva, îi calcă pe urme mamei sale. Tânărul s-a îndrăgostit pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x