Sebastian Rulli a dezvăluit motivul pentru care i-a ascuns chipul fiului său o bună perioadă de timp. Tânărul este fructul iubirii dintre actor și Cecilia Galliano

Publicat pe 30.12.2022 la 18:41 Actualizat pe 30.12.2022 la 19:09

Sebastian Rulli a dezvăluit motivul pentru care i-a ascuns o bună perioadă de timp chipul fiului său. Tânărul este fructul iubirii dintre actor și Cecilia Galliano.

Sebastian Rulli poartă o cămașă deschisă la culoare, cravată și zâmbește

Sebastian Rulli a dezvăluit motivul pentru care i-a ascuns o bună perioadă de timp chipul fiului său

Profimedia Images

Până la începutul acestui an, celebrul actor și fosta sa parteneră Cecilia Galliano au ținut chipul fiului lor ascuns. Sebastian Rulli a dezvăluit care a fost motivul din spatele deciziei.

Sebastian Rulli a dezvăluit motivul pentru care i-a ascuns chipul fiului său o bună perioadă de timp

În cele mai recente declarații Sebastian Rulli a dezvăluit motivul pentru care i-a ținut ascuns chipul fiului său de 12 ani. Santiago l-a însoțit pe actor în toate călătoriile sale, iar alături de tatăl său celebru și iubita acestuia au trăit cele mai frumoase clipe. La începutul acestui an, protagonistul din “Rubi” a început să le arate fanilor ipostaze inedite cu fiul său în câteva călătorii prin Europa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o întâlnire recentă cu jurnaliștii de la Despierta America, Sebastian Rulli a mărturisit că a dorit să-i protejeze identitatea fiului său mare parte din viață.

“Eu mă simțeam responsabil pentru integritatea sa și voiam să păstrez asta intactă pentru el”, a dezvăluit Sebastian Rulli în data de 28 decembrie pe canalul de Youtube al lui Eden Dorantes. În ultimele luni, tânărul s-a arătat foarte activ în mediul online. Tatăl său celebru spune că își dorește să devină creator de conținut în mediul online. Acesta subliniază că îl va susține în orice demers.

“Acum este adult, nu pot să spun că este foarte conștient de tot ceea ce se întâmplă, dar dacă îi place o să-l susțin și o să facem asta cu precauți.”, a mărturisit Sebastian Rulli. Cu toate că acum este o persoană publică, Santiago este atenționat de părinții săi care sunt riscurile expunerii în mediul online.

“Eu încerc, la fel ca și mama lui, să-l informăm care sunt riscurile.”, a spus actorul. Trebuie să menționăm faptul că protejarea identității lui Santiago a fost o idee comună între Sebastian Rulli și Cecilia Galliano. În 2022 ambii au împărtășit poze cu tânărul pe conturile personale de socializare. În luna martie, actorul și-a vizitat familia în Spania și a fost pentru prima dată când a împărtășit o fotografie cu fiul său.

Sebastian Rulli călătorește alături de fiul său

Santiago Rulli a călătorit alături de tatăl său celebrul la New York, iar cele mai multe dintre repere au fost lăsate și în fața internauților.

„NYC! Acele călătorii care vor rămâne mereu în memoria și sufletul nostru. Să te văd zâmbind este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care putea să mi le facă viața. Sper să se repete multe zile ca acestea și să împart cu tine momente infinite.”, a scris Sebastian Rulli pe pagina personală de Instagram.

“Călătorii ce rămân impregnate în memorie. Ești un tată grozav! De calitate! Multe binecuvântări pentru familia ta.”, a scris Angelique Boyer.

În articolul

Sebastian Rulli a dezvăluit motivul pentru care i-a ascuns chipul fiului său o bună perioadă de timp. Tânărul este fructul iubirii dintre actor și Cecilia Galliano

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x