Sebastian Rulli a împărtășit cu fanii din mediul online fotografii rare alături de fiul său. Cei doi au petrecut vacanța împreună

Publicat pe 11.11.2022 la 14:23 Actualizat pe 11.11.2022 la 14:50

Sebastian Rulli a ținut să împărtășească cu fanii din mediul online fotografii rare alături de fiul său. Cei doi au petrecut o vacanță emoționantă împreună, iar amintirile sunt acum păstrate și pe rețelele sociale.

Sebastian Rulli poartă un costum albastru și un tricou alb și zâmbește

Sebastian Rulli a împărtășit cu fanii din mediul online fotografii rare alături de fiul său

Happy Channel

Dacă în viața profesională reușește mereu să iasă la înaintare cu proiectele sale, pe plan personal Sebastian Rulli s-a arătat întotdeauna discret, dar și sincer. Fotografiile cu fiul său au fost împărtășite rareori în mediul online, fiind printre cele mai îndrăgite de publicul său.

Sebastian Rulli a împărtășit cu fanii din mediul online fotografii rare alături de fiul său

Deși nu este pentru prima oară când împărtășește fotografii cu fiul său, Sebastian Rulli este recunoscut ca fiind un actor foarte discret în privința vieții sale de familie. Dacă ipostazele alături de Angelique Boyer nu lipsesc din mediul online, cele alături de fiul său sunt de cele mai multe ori rare. Santiago Rulli a călătorit alături de tatăl său celebrul la New York, iar cele mai multe dintre repere au fost lăsate și în fața internauților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„NYC! Acele călătorii care vor rămâne mereu în memoria și sufletul nostru. Să te văd zâmbind este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care putea să mi le facă viața. Sper să se repete multe zile ca acestea și să împart cu tine momente infinite.”, a scris Sebastian Rulli pe pagina personală de Instagram. Are peste 11 milioane de fani prezenți și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Mexic. Prima care a ținut să lase câteva cuvinte a fost chiar partenera sa, Angelique Boyer.

“Călătorii ce rămân impregnate în memorie. Ești un tată grozav! De calitate! Multe binecuvântări pentru familia ta.”, a scris Angelique Boyer. De asemenea, Maite Perroni a fost cea care a lăsat comentariu în dreptul postării. Trebuie amintit faptul că atât Sebastian Rulli cât și Angelique Boyer au participat în cadrul nunții fostei membre RBD cu partenerul său, Andres Tovar.

Sebastian Rulli și Angelique Boyer formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Mexic, iar de-a lungul timpului fanii s-au întrebat cum au reușit cei doi să-și menține relația vie în ciuda trecerii timpului.

Angelique Boyer mărturisește dacă Sebastian Rulli a fost gelos pe scenele romantice jucate de-a lungul timpului

Deși formează un cuplu solid, nu de puține ori fanii s-au întrebat cum reușesc Angelique Boyer și Sebastian Rulli să mențină o relație atât de sinceră atât pe platourile de filmare cât și în afară lor. Se pare că există un secret și anume sinceritatea. Actrița a jucat în producții precum “Teresa”, “Lo que la vida me robo” sau “Très veces Ana”, iar scenele romantice au fost prezent în fiecare dintre aceste telenovele. Pe lângă faptul că își petrec timpul împreună în călătorii surprinzătoare, cei doi continuă să aibă un adevărat simț al umorului.

Citește și: Christian Chávez a postat o amintire din serialul “Rebelde”. În fotografie apare alături de Christopher Uchermann și Jack Duarte

“Mereu ne spune acolo unde am greșit sau am făcut ceva bine. Avem această capacitate și mă bucur că urmăm acești pași în fiecare zi. Dragostea crește în fiecare zi și suntem mai îndrăgostiți ca niciodată.”, au fost cuvintele lăsate de Angelique Boyer în cel mai recent interviu. Actrița spune că trebuie să ai întotdeauna o dragoste față de propria persoană, să-l iubești pe cel de lângă tine și să fii atentă la sinceritatea caracteristică.

În articolul

Sebastian Rulli a împărtășit cu fanii din mediul online fotografii rare alături de fiul său. Cei doi au petrecut vacanța împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x