Sebastian Rulli, alături de mama sa în online. Cum arată cea care i-a dat viață celebrului actor

Publicat pe 23.04.2022 la 20:00 Actualizat pe 22.04.2022 la 09:26

Sebastian Rulli a demonstrat de-a lungul timpului că nu este doar o figură frumoasă pe sticlă. Actorul și-a vizitat părinții atunci când tatăl a avut nevoie, iar de fiecare dată a împărtășit imagini emoționante cu cei doi. Cum arată mama celebrului actor, într-o postare inedită din mediul online.

Sebastian Rulli poartă un costum negru și o cămașă albă

Sebastian Rulli în anul 2019

Getty Images

Sebastian Rulli se numără printre cei mai carismatici actori de telenovele. De fiecare dată a reușit să le facă pe fanele de pretutindeni să stea lipite de televizoare pentru a urmări povestea personajelor pe care le-a interpretat.

Dacă pe micul ecran este un bărbat atrăgător și impunător, în viața reală este un iubit devotat, dar și un copil cu suflet mare. În ciuda faptului că a trecut de perioada adolescenței, Sebastian Rulli nu uită de părinții lui și ori de câte ori are ocazia demonstrează cât de mult îi iubește.

Pe conturile de socializare ale actorului pot fi văzute fotografii în care acesta apare alături de mama lui, cea care i-a dat viață.

Sebastian Rulli, alături de mama sa în online

În ciuda faptului că este unul dintre cei mai râvniți bărbați și are milioane de fane în întreaga lume, Sebastian Rulli nu se sfiește să-și arate părinții pe conturile de socializare. Pe lângă fotografiile în care apare alături de Angelique Boyer, se pare că pozele alături de mama lui nu lipsesc.

“Îți mulțumesc pentru toată iubirea pe care mi-au oferit-o și pe care continui să mi-o oferi. Îți mulțumesc că ne-ai învățat că iubirea adevărată nu așteaptă nimic în schimb și trebuie să oferim fără nicio așteptare. Te iubesc, mama.”, a scris Sebastian Rulli în dreptul unei poze în care apare alături de cea care i-a dat viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sebastian Rulli a demonstrat de-a lungul timpului cât de mult își iubește apropiații, asta pentru că în plină pandemie actorul a zburat în Europa pentru a fi alături de tatăl lui. Acesta a suferit un atac cerebral, iar Rulli nu a putut să lipsească de acasă atunci când cea mai dragă ființă avea nevoie de el.

Au trecut mai bine de 11 luni de când tatăl îndrăgitului actor a sufert atacul cerebral, iar Sebastian Rulli a mărturisit că părintele său nu este recuperat în totalitate. Cu toate acestea, tratamentele continuă.

Sebastian Rulli, despre accidentul tatălui său

Sebastian Rulli a declarat că tatăl lui a progresat extraordinar de mult și se află pe drumul cel bun în calea recuperării, însă o vindecare în proporție de 100% nu este posibilă. Cât timp a călătorit în Europa pentru a fi alături de familie, actorul a lipsit o bună perioadă din online, însă le-a povestit urmăritorilor care a fost problema reală.

Cu toate acestea, Sebastian Rulli nu a fost niciodată adeptul expunerii vieții personale în mediul online. Recent, actorul a ținut să povestească astfel de lucruri pentru ca fanii să descopere și o altă față a sa.

Pe măsură ce lunile au trecut, Oscar Rulli, tatăl lui Sebastian Rulli a continuat pe drumul cel bun în ceea ce privește recuperarea, chiar dacă mai are de parcurs etape importante. “Este bine, avansează. Are o traiectorie clară pe care trebuie să o urmeze, nu face asta mereu și nu știm dacă își va reveni complet.”, a declarat Sebastian Rulli într-un interviu pentru TvyNovelas, conform mx.hola.com.

“Cu toate astea, mulțumită lui Dumnezeu, duce o viață normală. Face tot ceea ce făcea înainte, dar puțin mai greu, dar continuă cu terapiile.”, a continuat acesta.

În articolul

Sebastian Rulli, alături de mama sa în online. Cum arată cea care i-a dat viață celebrului actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x