Sebastian Rulli apare în prima fotografie alături de fiul său. Cum arată tânărul

Publicat pe 17.01.2022 la 12:59 Actualizat pe 17.01.2022 la 13:38

Sebastian Rulli și-a uimit fanii atunci când a postat prima fotografie alături de fiul său. Actorul a sărbătorit ziua de naștere a tânărului alături de iubita Angelique Boyer.

Sebastian Rulli poartă o cămașă albastră și un sacou albastru închis

Sebastian Rulli în cadrul unei conferințe de presă. 8 iulie 2016

Profimedia Images

Sebastian Rulli a sărbătorit ziua de naștere a fiului și le-a împărtășit fanilor prima fotografie alături de tânăr. Actorul a ținut identitatea acestuia ascunsă încă din ziua în care s-a născut, însă acum actorul a luat o decizie importantă.

Împreună cu partenera Angelique Boyer, faimosul Sebastian Rulli s-a bucurat de momente magice alături de cei dragi, chiar de ziua de naștere a fiului.

Sebastian Rulli apare în prima fotografie alături de fiul său

Fiul lui Sebastian Rulli a împlinit 12 ani de viață, iar actorul a ținut de această dată să-i arate chipul în online. Dacă până acum partenerul lui Angelique Boyer posta fotografii alături de micuți fără să îi arate fața, iată că de data aceasta s-a dezis de principiile sale.

Atât Sebastian Rulli cât și Angelique Boyer i-au dedicat lui Santiago mesaje emoționante în această etapă a vieții. Deși a împlinit abia 12 ani, tânărul este aproape la fel de înalt ca tatăl său, măsurând 1.80 înălțime. Pe contul personal de Instagram, Sebastian Rulli a lăsat câteva cuvinte pentru fiul său, iar fanii nu s-au abținut din comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La mulți ani, fiul meu! Santi...Ai ajuns în viața mea acum 12 ani ca să-mi umpli sufletul de iubire și să-mi demonstrezi că inima este capabilă de dragoste fără limite. Sunt foarte fericit să te văd crescând. Îmi doresc să nu te lași niciodată și să-ți continui visele. Am trăit atâtea momente frumoase pe care le-am păstrat în inimă. Continui să te văd crescând și să mă bucur de tine.

Te iubesc, prințule! Știți că niciodată nu am vrut să-i arăt chipul pentru că am dorit să-și dea consimțământul, dar a crescut și își dorește asta. Este de nerecunoscut astăzi, de aceea am împărtășit această fotografie.”, a scris Sebastian Rulli pe contul personal de Instagram.

Sebastian Rulli i-a arătat chipul fiului pe rețelele sociale

Pe lângă mesajul lăsat de Sebastian Rulli, Angelique Boyer i-a dedicat tânărului câteva cuvinte emoționante și l-a felicitat pentru ziua de naștere.

Deși Sebastian Rulli nu a postat niciodată o singură fotografie în care chipul fiului să-i fie arătat, iată că de data aceasta actorul a lămurit problema și a mărturisit că acesta s-a schimbat considerabil de-a lungul timpului.

“La mulți ani, Santi!”, a scris Angelique Boyer în dreptul postării lui Sebastian Rulli.

Fotografia postată de Sebastian Rulli a primit peste 400 de mii de aprecieri și peste 2 mii de comentarii, însă nu este de mirare având în vedere că faimosul actor are peste 11 milioane de fani doar pe pagina personală de Instagram.

“Felicitări”, “La mulți ani”, au scris mai mulți internauți, iar aceștia au apreciat faptul că Angelique Boyer nu a uitat de această ocazie unică pentru a-și arăta sentimentele față de cei doi. Sebastian Rulli și partenera sa și-au arătat dragostea de-a lungul timpului chiar în online și au demonstrat că timpul nu este o piedică în calea adevăratelor sentimente.

Cei doi s-au clasat mulți ani în primele locuri în topurile internaționale, nu doar pentru talentele lor actoricești, ci și pentru corpurile lor lucrate în sala de fitness.

În articolul

Sebastian Rulli apare în prima fotografie alături de fiul său. Cum arată tânărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x