Sebastian Rulli gătește la bustul gol. Actorul a ieșit în curte, la un grătar, dar și-a înnebunit fanele de pe rețelele sociale

Publicat pe 16.07.2022 la 21:00 Actualizat pe 16.07.2022 la 16:34

Sebastian Rulli este unul dintre cei mai iubiți actori de telenovele. Are o relație de lungă durată cu Angelique Boyer, dar asta nu l-a oprit să aibă fane pretutindeni prin intermediul rețelelor sociale. Recent, acolo s-a fotografiat la bustul gol, în curte, acolo unde se pregătește să gătească.

Sebastian Rulli poartă costum negru și cămașă albă

Sebastian Rulli pe covorul roșu la premiera filmului "El Dragon"

Profimedia Images

Sebastian Rulli le-a arătat fanilor că nu este doar un actor frumos, ci și un om cu suflet mare. După ce tatăl lui a suferit un atac cerebral, bărbatul și-a amânat proiectele și zburat în Spania pentru a-l vedea pe acesta.

După ce a văzut că totul merge bine, Sebastian Rulli s-a întors la partenera lui, Angelique Boyer și a continuat să-și trăiască viața așa cum o făcea și înainte.

Astfel, pentru a le arăta fanilor că totul merge ca pe roate, acesta s-a fotografiat în curte, la bustul gol, atunci când își gătea mâncarea pe grătar.

Sebastian Rulli gătește la bustul gol

Sebastian Rulli și-a croit un drum bine pavat în lumea artistică, asta după ce a interpretat cele mai iubite roluri din telenovele. Fanele din întreaga lume l-au iubit întotdeauna, în ciuda relației de lungă durată pe care o are cu Angelique Boyer.

Recent, aceștia au declarat că își doresc un copil dar vor mai aștepta din cauza planurilor pe care le au din punct de vedere profesional.

Pe contul personal de Instagram, Sebastian Rulli are 11 milioane de fani, fiind unul dintre cei mai urmăriți actori de telenovele. Recent, acesta s-a fotografiat în curte, la un grătar, gătind la bustul gol.

Fanii nu au întârziat să-i aprecieze fotografia, așa că Sebastian Rulli a primit nu mai puțin de 130 de mii de aprecieri și peste 1 300 de comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ce frumos e să gătești și să te pregătești pentru oamenii pe care îi iubești. Pe tine cine ți-ar plăcea să te aștepte cu masa pusă”, a fost mesajul actorului.

“Minunat”, “Ce bărbat”, “Te iubesc mult”, „Ce frumos, pentru numele lui Dumnezeu”, “Sebastian Rulli este cel mai frumos model, iar Angelique Boyer este cel mai priceput fotograf”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Deși are un fizic de invidiat, Sebastian Rulli le-a arătat recent fanilor că mai încalcă regulile stricte pe care le urmează atunci când vine vorba despre dietă.

Sebastian Rulli a renunțat la dietă

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Sebastian Rulli reușește să-și mențină un trup impecabil grație exercițiilor fizice pe care le practică cu regularitate, dar și datorită dietelor riguroase. Cu toate acestea, micile plăcerile culinare nu îi sunt străine nici celebrului actor.

Cu toate că de cele mai multe ori le arată fanilor cum își menține silueta de invidiat, iată că recent bărbatul s-a fotografiat în timp ce mânca o gogoașă.

Peste 1.000 de persoane au reacționat la postarea făcută de Sebastian Rulli și l-au apreciat și mai mult pe bărbat datorită faptului că nu se ascunde atunci când își dorește să facă ceva care să-l scoată din zona de confort.

În articolul

Sebastian Rulli gătește la bustul gol. Actorul a ieșit în curte, la un grătar, dar și-a înnebunit fanele de pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x