Sebastián Rulli publică o fotografie cu fiica fostei soții: Cecilia Galliano și Angelique Boyer au reacționat

Publicat pe 05.04.2024 la 14:22 Actualizat pe 05.04.2024 la 14:45

Sebastián Rulli și-a surprins fanii atunci când a decis să publice o fotografie alături de fiica fostei soții în mediul online. Actorul a fost aplaud de către fani, dar și de către femeile din viața sa.

actori stau unul lângă celălalt

Sebastián Rulli publică o fotografie cu fiica fostei soții

Profimedia Images

Sebastián Rulli le-a arătat fanilor întâlnirea pe care a avut-o cu Valentina, fiica fostei sale soții, Cecilia Galliano. Actorul s-a bucurat de momente emoționante în familie, alături de fiul său și partenera Angelique Boyer.

Sebastián Rulli publică o fotografie cu fiica fostei soții: Cecilia Galliano și Angelique Boyer au reacționat

Căsnicia dintre Sebastián Rulli și Cecilia Galliano a ajuns la final în 2011. După separare, actorul s-a distanțat de fiica fostei soții, care ani după aceea a afirmat că prima născută a suferit din acest punct de vedere, ba chiar a foste nevoită să apelez la ajutor psihologic, arată univision.com. La 13 ani de la ruptura lor, Valentina și protagonistul din Rubi s-au reîntâlnit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emoțiile au fost pe măsură, asta pentru că au petrecut în Spania momente emoționante alături de Angelique Boyer și fiul actorului. Pe contul personal de instagram, acesta a publicat fotografii și a arătat că tot ceea ce trăiește este bucurie pentru suflet.

Cu toții au călătorit în Sierra Nevada, Spania, acolo unde au schiat și s-au bucurat și de alte sporturi de iarnă. Bucuria de pe chipurile acestora a fost foarte ușor de observat. Sebastián Rulli este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. Are peste 12 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. În cea mai recentă dintre acestea, actorul își arată suferința față de moartea producătorului Nicandro Díaz, cel cu care a lucrat la începuturile carierei. A primit sute de comentarii și mii de aprecieri pentru sinceritatea ta. În ceea ce privește călătoria realizată alături de actuala parteneră și copilul său, descrierea a fost mai mult decât evidentă.

“Așa ne-am început această minunată zi. Iubire pură. Uitați-vă la frații Vale și Santi, ce drăguț să-i văd că practică snowboard împreună. Santi și Vale oferă exemplu.”, a scris actorul. De asemenea, a fost și Angelique Boyer care a redistribuit fotografiile.

Cecilia Galliano, fericită să-și vadă copiii din nou împreună

Cu toate că s-au despărțit, Cecilia Galliano a menționat întotdeauna că își dorește ca cei doi copii ai săi să dezvolte o relație armonioasă împreună. Astfel, vedeta de televiziune a distribuit postarea actorului și a scris următoarele.

“Inima îmi explodează când vă văd împreună. Atât de frați, atât de amici, atât de prieteni. Am făcut bine. Vă iubesc”, a scris vedeta de televiziune. În trecut, aceasta a menționat că fiica sa a suferit din cauza separării de Sebastian Rulli, ba chiar a avut nevoie de ajutor psihologic în acest caz.

“A afectato mai mult pe Valentina. Ea a făcut multă vreme terapie pentru că a întrebat mereu de ce el n-a mai vorbit cu ea.”, a menționat această. În prezent, Cecilia Galliano este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din Mexic. Născută în Argentina, a fost căsătorită cu Sebastian Rulli între 2007 și 2011. A jucat între Sabadazo, El principe del barri, Mi famoso y yo, Se Vale și altele. Ca și fostul său partener, a lăsat un mesaj de adio în mediul online legate de moartea lui Nicadro Diaz.

În articolul

Sebastián Rulli publică o fotografie cu fiica fostei soții: Cecilia Galliano și Angelique Boyer au reacționat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x