Sebastian Rulli și Angelique Boyer, primele declarații despre relația de iubire dintre foștii parteneri. Cu cine formează un cuplu Cecilia Galliano

Publicat pe 21.12.2021 la 13:47 Actualizat pe 21.12.2021 la 17:00

Sebastian Rulli și Angelique Boyer și-au spus pentru prima oară părerea cu privire la relația de iubire dintre foștii parteneri. Ce a declarat faimosul actor.

Angelique Boyer poartă o rochie elegantă și stă alături de Sebastian Rulli

Sebastian Rulli și Angelique Boyer pe covorul roșu

Getty Images

Sebastian Rulli și Angelique Boyer trăiesc o poveste de dragoste ca în povești, astfel că acțiunea nu lipsește niciodată din viața acestora. Recent, cei doi îndrăgostiți au aflat că foștii parteneri se află la momentul actual într-o relație.

Este vorba despre Cecilia Galliano, actrița care a fost căsătorită cu Sebastian Rulli și El Güero Castro, bărbatul care s-a iubit cu Angelique Boyer.

Într-un interviu acordat recent, Sebastian Rulli s-a declarat împăcat de relația fostei partenere și i-a transmis acesteia tot binele din lume.

Sebastian Rulli și Angelique Boyer, primele declarații despre relația de iubire dintre foștii parteneri

Cecilia Galliano și El ‘Güero Castro’ sunt împreună de mai bine de două luni, asta după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei noi telenovele. Deși producătorul le-a cerut celor doi să fie discreți, iată că până la urmă adevărul a ieșit la iveală.

Aflați în aeroport, Sebastian Rulli și Angelique Boyer au oferit primele declarații în legătură cu relația de iubire dintre foștii parteneri. Deși actrița a tăcut din respect pentru iubitul ei, actorul a dezvăluit că îi dorește doar fericire fostei sale soții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși Cecilia Galliano nu a confirmat încă relația de iubire, a mărturisit că va fi văzută foarte aproape de El ‘Güero Castro’.

“Multă fericire, multă dragoste”, le-a transmis Sebastian Rulli celor doi îndrăgostiți. Angelique Boyer a mers alături de partenerul ei în tăcere, cu mască și ochelari la ochi.

După finalizarea filmărilor pentru telenovela ‘La Desalmada’ au apărut zvonurile legate de relația de iubire dintre Cecilia Galliano și fostul partener al actriței Angelique Boyer. Pe vremea când Sebastian Rulli era căsătorit, actuala lui parteneră era într-o relație cu El ‘Güero Castro’.

Cecilia Galliano și Sebastian Rulli au fost căsătoriți timp de patru ani însă au luat-o pe drumuri separate la un an de la nașterea fiului lor.

Cu cine se iubește acum Cecilia Galliano

Zvonurile relației dintre Cecilia Galliano și fostul partener al actriței Angelique Boyer au apărut după ce îndrăgostiții au fost văzuți ținându-se de mână și petrecând mult timp împreună. Deși fosta soție a lui Sebastian Rulli a mărturisit că nu e vorba de nicio relație, aceasta a specificat că va mai fi văzută în preajma producătorului.

“Mă veți vedea de 20 de ori lângă el pentru că e o persoană la care țin, care mă respectă și care cred că ține la mine. Nu e nimic de ascuns.”, a declarat Cecilia Galliano, conform univision.com.

Sebastian Rulli și Angelique Boyer sunt împreună de mai bine de 7 ani, dar jurnaliștii au fost curioși să afle ce le transmit îndrăgostiții foștilor parteneri care acum se află într-o relație. După despărțirea de Sebastian Rulli, Cecilia Galliano s-a iubit cu Mark Tacher, relația ce a durat aproape patru ani.

Angelique Boyer și El Güero' Castro au fost împreună din 2011 până în 2014, însă relația lor a fost mereu în centrul atenției datorită diferenței de vârstă. Producătorul este mai mare cu 23 de ani decât celebra actriță. După despărțire, bărbatul a declarat că decizia a fost luată de comun acord.

În articolul

Sebastian Rulli și Angelique Boyer, primele declarații despre relația de iubire dintre foștii parteneri. Cu cine formează un cuplu Cecilia Galliano

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x