Sebastian Rulli și-a sărbătorit mama. Actorul a petrecut în familie, însoțit de Angelique Boyer

Publicat pe 13.12.2022 la 10:04 Actualizat pe 13.12.2022 la 11:00

Sebastian Rulli și-a sărbătorit mama. Actorul a petrecut în familie, însoțit de Angelique Boyer și fotografiile emoționante au ajuns la scurt timp în mediul online.

sebastian rulli poartă o cămașă albă și un sacou gri și papion și stă lângă Angelique Boyer

Sebastian Rulli și Angelique Boyer au petrecut împreună momente emoționante în familie

Profimedia Images

Sebastian Rulli și Angelique Boyer formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cu toate acestea, îndrăgostiții au declarat în repetate rânduri că nu își doresc să se căsătorească sau să devină părinți. Fotografii din mediul online continuă să ateste faptul că relația lor continuă în aceeași manieră, la fel de unită. Pe lângă toate acesea, cei doi petrec timp de calitate alături de familie.

Sebastian Rulli și-a sărbătorit familia alături de cei dragi

Nu este pentru prima oară când Sebastian Rulli și Angelique Boyer se lasă văzuți alături de cei dragi. Îndrăgostiții petrec timp de calitate alături de familie de fiecare dată când au ocazia. Recent, actrița din “Rebelde” a călătorit în Franța pentru a-și vedea părinții. Acum a venit momentul protagonistului din “Rubi” să se lase văzut alături de mama, tatăl și fiul său, iar partenera le-a stat alături. Se pare că a avut un motiv bine întemeiat să se reîntâlnească.

Mama actorului Sebastian Rulli și-a sărbătorit ziua de naștere, iar acesta i-a urat “La mulți ani, mama” pe rețelele sociale. Are peste 11 milioane de fani pe contul personal de Instagram și peste 2 mii de fotografii și filmulețe postate până acum. Nu este de mirare că rămâne unul dintre cei mai apreciați actori de telenovele. Cât despre partenera sa, aceasta a trecut de 14 milioane de fani ce îi urmăresc profilul în fiecare zi. Sunt împreună în viața reală și au petrecut mai mulți ani împreună pe platourile de filmare.

Citește și: Angelique Boyer și fiul lui Sebastián Rulli se înțeleg atât de bine încât călătoresc împreună. Iată dovezile

Cu toate acestea, Angelique Boyer recunoaște că îi este dificil să filmele scene erotice alături de Sebastian Rulli, cel care i-a rămas întotdeauna indiferent de circumstanțe.

“E mult mai complicat când formezi un cuplu, nu știu, deja te vezi altfel. Mie îmi place să-l aud pe Sebastian spunând lucrurile acelea, dar de fiecare dată când mă văd în astfel de scene nu mă recunosc.”, a declarat Angelique Boyer, arată Eonline.com.

Sebastian Rulli și Angelique Boyer nu vor mai forma un cuplu pe micile ecrane

Sebastian Rulli și Angelique Boyer au format un cuplu de-a lungul timpului atât pe micile ecrane cât și în viața reală. Cu toate acestea, producătorul Juan Osorio a mărturisit care este motivul pentru care îndrăgostiții nu vor mai lucra împreună pe același platou de filmare.

Protagonistă în telenovela “El amor invencible”, Angelique Boyer nu va mai avea ocazia să joace rolul iubitei lui Sebastian Rulli.

“E o formulă foarte îndrăgită...”, a declarat Osorio. Acesta este de părere că telespectatorii nu își mai doresc să-i vadă împreună ca și cuplu. Sebastian Rulli și Angelique Boyer au format un cuplu pentru prima dată în telenovela “Teresa”, produsă de Jose Alberto Castro. Pe atunci, actrița forma un cuplu cu celebrul producător.

Citește și: Băiețelul artistei Anahi îi calcă pe urme mamei sale. Cum arată pe scenă, în fața microfonului | Foto

Zvonurile de atunci spun că Sebastian Rulli l-a trădat pe Jose Alberto Castro și a încercat să-i “fure” partenera. “Abismo de pasion”, „Tres veces Ana”, “Lo que la vida me robo” și “Vencer el pasado” sunt alte telenovele în care îndrăgostiții au jucat rolul de protagoniști și au rezultat a fi un succes pe plan profesional. În timpul filmărilor pentru “Lo que la vida me robo”, Angelique Boyer a declarat că s-a îndrăgostit iremediabil de Sebastian Rulli, cel care în prezent îi este partener.

“Apoi am plecat în Franța și a început să-mi fie dor de el”, a mărturisit vedeta. La scurt timp, cei doi s-au întâlnit și au început o relație ce durează și astăzi.

În articolul

Sebastian Rulli și-a sărbătorit mama. Actorul a petrecut în familie, însoțit de Angelique Boyer

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x