Sebastian Rulli vorbește despre sănătatea tatălui său la 10 luni de la atacul cerebral

Publicat pe 02.11.2021 la 13:20 Actualizat pe 02.11.2021 la 13:50

Au trecut 10 luni de când Sebastian Rulli a trecut prin cel mai greu moment din viața lui. Tatăl său a suferit un atac cerebral, iar acum actorul vorbește despre starea de sănătate a celui care i-a dat viață.

Sebastian Rulli împinge căruciorul în care se află tatăl lui și este îmbrăcat sport. Actorul poartă o mască de protecție

Sebastian Rulli a plecat singur în Spania pentru a fi alături de tatăl său care a suferit un atac cerebral în luna ianuarie

Profimedia

Sebastian Rulli a avut un început de an plin de spaimă, asta din cauza faptului că tatăl lui a suferit un atac cerebral și a rămas paralizat pe jumătate din corp. La câteva zile de la eveniment, celebrul actor a zburat de urgență în Spania pentru a fi alături de cel care i-a dat viață.

În plină pandemie de COVID-19, Sebastian Rulli a zburat până în Europa pentru a fi alături de mama lui și a vedea care este starea de sănătate a tatălui său.

Sebastian Rulli s-a bucurat să vadă că atunci când a ajuns, tatăl lui deja urma proceduri de recuperare și mergea ajutat de baston, dar și de căruț cu rotile.

Sebastian Rulli vorbește despre sănătatea tatălui său

Sebastian Rulli a rămas câteva săptămâni alături de tatăl său, iar ulterior s-a reîntors în Mexic pentru a-și putea continua planurile profesionale. Au trecut 10 luni de atunci, iar actorul vorbește acum despre sănătatea celei mai dragi persoane din viața lui.

Fanii se întreabă acum dacă Oscar Rulli, tatăl actorului, va putea fi recuperat pe deplin sau va continua să rămână paralizat pe viață.

“El este foarte bine, a avansat cu recuperarea. Are o traiectorie importantă pe care trebuie să o urmeze.”, a declarat Sebastian Rulli.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu e bătut în cuie, nu se știe dacă își va reveni în totalitate.”, a continuat actorul.

Cu toate acestea, Sebastian Rulli mărturisește că tatăl lui duce o viață normală, atât cât se poate, și este ajutat de persoanele dragi atunci când are cea mai mare nevoie. “Poate să facă tot cee ace făcea și înainte, doar cu puțin ajutor. Va continua cu terapia.”, a mărturisit Sebastian Rulli.

Sebastian Rulli a împărtășit cu fanii câteva dintre mesajele pe care i le transmite tatălui său pentru a-l ajuta să-și revină cât mai repede.

Cum își revine Sebastian Rulli după ce tatăl lui a suferit un atac cerebral

“Îi spun mereu că tot ceea ce nu ne omoară, ne face mai puternici.”, a dezvăluit Sebastian Rulli.

Sebastian Rulli este de părere că tatăl lui este un om extrem de puternic și de calm care reușește să-i învețe și pe ceilalți cum să facă față greutăților din viață.

“Nu spun că este un lucru bun ceea ce i s-a întâmplat, dar luăm fiecare moment exact așa cum vine și încercăm să extragem învățăminte.”, a spus actorul.

După spusele actorului, tatăl lui a rămas paralizat pe jumătate din corp, însă datorită terapiilor pe care le urmează, acesta își revine treptat. Părinții lui Sebastian Rulli trăiesc în Spania de mai bine de 20 de ani. Deși celebrul actor a locuit o perioadă alături de ei, a decis că își dorește să se mute în Ibiza, acolo unde a lucrat într-un club de noapte.

Părinții săi l-au urmat, însă au decis că își doresc să trăiască pentru totdeauna în Spania, acolo unde au rămas până în zilele noastre. Ulterior, Sebastian Rulli s-a mutat în Mexic și a studiat actoria.

În Estepona, tatăl lui Sebastian Rulli a deschis un restaurant pe care l-a denumit “Chiringuito El Madero”.

În articolul

Sebastian Rulli vorbește despre sănătatea tatălui său la 10 luni de la atacul cerebral

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x