Secretele tinereții, de la Jennifer Lopez. Ce face ca să arate impecabil la vârsta de 52 de ani

Publicat pe 21.10.2021 la 20:55 Actualizat pe 22.10.2021 la 15:45

„Sunt tânără și atemporală la orice vârstă, sunt tânără și atemporală la orice vârstă, sunt tânără și atemporală la orice vârstă.” Aceasta este afirmația superstarului internațional Jennifer Lopez, care demonstrează cu fiecare apariție că este, de fapt, tânără și atemporală.

Este, de asemenea, mantra pe care și-a dorit-o în centrul primei sale linii de frumusețe, JLo Beauty, care s-a lansat pe 1 ianuarie 2021. Pentru Lopez, linia sa de produse de beauty este o extensie a filozofiei sale de mai bine de 20 de ani: „Întrebarea numărul unu, indiferent unde m-am dus – dacă promovam un film sau orice altceva – a fost: „Ce faci pentru pielea ta?’”, povestește Jennifer Lopez.

„Și apoi, pe măsură ce am devenit mai matură, întrebarea a venit și mai des. Am vrut dintotdeauna să împărtășesc acele secrete care mă facă să arăt așa — secrete simple”.

Iată că Jennifer Lopez a împărtășit, care sunt trucurile prin care reușește să arate ca o femeie în floarea vârstei.

Trucurile de frumusețe ale artistei internaționale Jennifer Lopez

Ea a oferit aceste sfaturi într-un videoclip realizat de curând. Artista a vorbit despre cât de imprtant este ca ele să fie o disciplină pentru toate femeile.

Practicați afirmațiile zilnice

„În fiecare zi, îmi spun că sunt tânără și atemporală la orice vârstă. Trăiesc o viață frumoasă, de aventură, alături de copiii mei și suntem cu toții sănătoși, mereu. Toate aceste lucruri grozave pe care înveți să ți le spui chiar fac minuni. Dacă există această conversație pozitivă cu sine, chiar se creează o persoană frumoasă în interior, care menține o persoană frumoasă în exterior”, spune Jennifer Lopez.

Frumusețea se află în interior

„Am auzit această zicală odată, când eram mai tânără: până la 25 de ani, ai chipul cu care te naști, dar după 25 de ani, ai fața pe care o meriți. Și stfel am înțeles că trebuie să acționz în consecință.

Trebuie să fii un O persoană drăguță și frumoasă în interior dacă vrei ca trupul și chipul tău să reflecte asta. Devii ceea ce gândești și cum acționezi", spune Jennifer Lopez.

Uleiul de măsline face minuni

„Mama mea obișnuia să spună că uleiul de măsline era leacul pentru toate. Și este un secret pe care l-am folosit de-a lungul anilor, deoarece funcționează cu adevărat”, mai explică Jennifer Lopez, potrivit ELLE.

Ai putere asupra emoțiilor tale

Jennifer Lopez spune că de-a lungul vieții sale a fost în căutări spirituale, pentru a-și găsi sensul, pentru a se înțelege. Iată că ea vorbește de Hay, un guru, care a ajutat-o enorm în transformarea sa și care i-a imprimat în memorie că orice gând negativ creează un sentikment negativ, care la rândul său este distructiv pentru minte și corp.

„Și dacă ai un gând rău, tot ce trebuie să faci este să schimbi gândul, iar sentimentul se va schimba”, psune JLo.

Nu ai nevoie de intervenții estetice, ai nevoie de protecție solară

JLo a povestit un moment din viața sa, când avea 20 de ani și s-a dus cu iubitul ei la un dermatolog și la un estetician. Dermatologul i-a spus că are nevoie doar de un gel de curățare facială și protecție solară, astfel va fi tânără mereu, pe când medicul estician i-a reocmandat botox.

Artista spune că până la această vârstă, 52 de ani, nu s-a atins de botox și a urmat numaidecât sfatul dermatologului de a folosi protecție solară, care a fost cea mai bună cremă antiîmbătrânire. Mai târxiu a început să folosească și creme hidratante.

„Unul dintre lucrurile mari pe care le recomnd pentru toată lumea, încă de la vârsta de 15 ani, chiar mai tineri, este să folosească protecție solară în fiecare zi. Acesta este un mare secret de îngrijire a pielii pe care oamenii îl cam uită. Folosesc creme hidratante, dar nu se pun cu protecție solară în fiecare zi. Este ceva ce am făcut de atunci, de când aveam 22 de ani", povestește JLo.

În articolul

Secretele tinereții, de la Jennifer Lopez. Ce face ca să arate impecabil la vârsta de 52 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x