Selahattin Paşalı din serialul Omer își continuă traiectoria profesională. Unde va putea fi văzut actorul

Publicat pe 25.09.2024 la 16:02 Actualizat pe 25.09.2024 la 16:49

Selahattin Paşalı face parte din distribuția seriei Omer. În prezent actorul își continuă traiectoria profesională și se bucură de admirația fanilor.

actori in diferite ipostaze

Selahattin Paşalı din serialul Omer își continuă traiectoria profesională

Instagram

Protagonistul seriei Omer revine în atenția fanilor cu un proiect de o importanță majoră. Este vorba despre serialul "The Museum of Innocence", o producție adaptată după romanul cu același nume al scriitorului de origine turcă Orhan Pamuk.

Selahattin Paşalı din serialul Omer își continuă traiectoria profesională

Potrivit presei din Turcia, actorul va avea rolul Kemal, fiind astfel personajul principal al seriei. Alături de el va fi actrița Eylül Lize Kandemir. Aceasta va interpreta rolul "Füsun", arată ntv.com.tr. Oya Unustası va juca rolul logodnice lui Kemal. Actorii urmează să se întâlnească pe platourile de filmare în luna octombrie. Atunci au loc primele filmări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut în 1990 pe 2 februarie, Selahattin Paşalı a devenit unul dintre actorii preferați din Turcia. Are peste 800 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 140 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt trimiteri direct asupra proiectelor profesionale.

Citește și: Mahassine Merabet și Cenk Torun vorbesc despre sezonul 3 din Esaret – Capcana iubirii. Este oficial, povestea va continua

De asemenea, actorul joacă în Midnight at Pera Palace, producție ce poate fi urmărită pe una dintre platformele de streaming. Își încântă fanele cu înălțimea sa, iar ochii verzi cuceresc imediat. Cu toate acestea, nu se mai află pe lista de cei mai râvniți burlaci ai Turciei.

A jucat baschet de performanță în timpul școlii, însă a decis să se îndrepte către cursuri de teatru pentru a deveni actor, arată egetelgraf.com. Cariera sa a început în 2017 cu un rol în serialul Kalp Atışı – Bătăile inimii, acolo unde a jucat alături de actori precum Gökhan Alkan și Öykü Karayel.

În 2018 a avut un rol în drama Bir Umut Yeter – O singură speranță, alături de actori precum Yagmur Özbasmaci Mermer și Serpil Gül. Un an mai târziu a urmat proiectul Leke, acolo unde a interpretat rolul Arda Yenilmez. Anul 2020 i-a adus rolul Hakan Yavuncu în serialul Babil, alături de Halit Ergenç și Ozan Güven.

Ce premii a câștigat Selahattin Paşalı de-a lungul timpului

În 2022, actorul a reușit să atragă atenția încă o dată cu un rol în producția Pera Palas. În același an a avut de interpretat personajul principal în filmul Mukavemet. A primit premiul pentru cel mai bun actor în cadrul ediției cu numărul 59 de la Antalya Film Festival.

Amintim și faptul că personajul Omer din seria cu același nume i-a adus noi fani și apreciere peste măsură. Este fără doar și poate un actor versatil care reușește să intre în pielea oricărui personaj pe care îl interpretează.

Citește și: Mahassine Merabet sau Nanuka Stambolishvili. Care actriță este mai îndrăgită de fani

În viața personală este căsătorit și publică deseori fotografii de familie alături de fiica Leyla. Mulți spun că micuța seamănă leit părinților săi celebri.

“Este copia mamei și a tatălui.”, a scris cineva pe rețelele sociale, arată onedio.com. S-a căsătorit cu Lara Tumer în aprilie 2022. Cei doi au o relație unită și formează un cuplu îndrăgit la acest moment. În luna iulie a aceluiași an a venit pe lume fiica celor doi. A mărturisit într-un interviu recent faptul că personajele sale rămân neschimbate, chiar dacă ceea ce apare în jurul lor nu mai este la fel. Printre premiile pe care le-a câștigat se numără și GQ Man of the Year – Bărbatul anului în 2023.

“Unul dintre momentele de cotitură din viața mea a fost când m-am dus în Budapesta să studiez managementul artei. Cred că asta a format un pod între omul care am fost atunci și cel în care m-am transformat astăzi.”, a povestit actorul.

În articolul

Selahattin Paşalı din serialul Omer își continuă traiectoria profesională. Unde va putea fi văzut actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2024. Taurii au multă creativitate în această perioadă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O pacientă care a slăbit cu Ozempic povestește ce a pățit după ce a întrerupt tratamentul. Medicamentul a dispărut din România
a1.ro
Zeul a fost roșu! Ce echipă a fost eliminată de la Asia Express în prima etapă din Malaezia
HelloTaste.ro
Clătite pufoase de post, preparate cu lapte vegetal
Catine
Ora la care trebuie să bei cafeaua ca să te bucuri cât mai mult de efectele ei, potrivit specialiștilor
useit.ro
Eclipsa solară „inel de foc” va avea loc pe 2 octombrie. În ce zone va fi vizibil fenomenul inedit 
as.ro
„Wow, superbă!” Imagini de senzaţie cu nora lui Laurenţiu Reghecampf. Fosta gimnastă a radiat de fericire!
MediCOOL
Dependența de mâncare: ce o declanșează și cum o recunoști
Spynews
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
DeParinti
Ce este vernix caseosa și ce rol are în protejarea bebelușului imediat după naștere
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează somnul. Ce te împiedică să te odihnești corespunzător
HelloTaste
Sos de merișoare pentru friptură, cu gust dulce-acrișor
x