Seray Kaya a publicat o imagine emoționantă alături de micuța actriță, Azra Aksu. Vedeta continuă să se mândrească cu serialul “A little daylight”

Publicat pe 15.12.2022 la 13:25 Actualizat pe 15.12.2022 la 14:43

Seray Kaya a publicat o imagine emoționantă alături de micuța actriță, Azra Aksu. Vedeta continuă să se mândrească cu serialul “A little daylight”.

Seray Kaya poartă părul lung și desprins și are căști în urechi

Seray Kaya a publicat o imagine emoționantă alături de o micuța actriță, Azra Aksu

Instagram

Seray Kaya se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să-și surprindă fanii cu rolul de antagonistă în seria “Femeie în înfruntarea destinului” și acum a revenit pe micile ecrane cu o nouă producție.

Seray Kaya a publicat o imagine emoționantă alături de micuța actriță, Azra Aksu

A jucat în seria “Femeie în înfruntarea destinului” și a devenit o figură cunoscută și pe rețelele sociale. Are 1 milion de fani pe contul personal de Instagram și peste 100 de fotografii și filmulețe postate până în prezent. În cea mai recentă dintre acestea apare alături de Azra Aksu, micuța actriță ce joacă în “A little daylight”. Seray Kaya este protagonistă în noul serial turcesc, fiind una dintre cele mai așteptate serii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A cunoscut o rapidă ascensiune în carieră de actriță și continuă să fie apreciată pentru performanțele sale. A jucat în “Femeie în înfruntarea destinului”, “Establishment Osman”, “Prisoner” și “A little daylight” în prezent. Aventura sa pe micile ecrane a trecut mai departe pe rețelele sociale acolo unde a surprins de la început prin naturalețe. Actrița în vârstă de 31 de ani a ținut să își lase la vedere abdomenul de invidiat și a importalizat momentul așa cum a știut mai bine.

Imaginile din noua serie au fost distribuite constant de actriță, aceasta cunoscând celebritatea la un nivel înalt. Cu toate că acum este o vedetă de succes, în trecut Seray Kaya era doar o simplă copilă cu visuri mărețe. Una dintre fotografii îi scoate la iveală chipul de pe vremea când nu știa că va apărea pe micile ecrane în casele a milioane de telespectatori. Cu toate că a ajuns să fie cunoscută, nu renunță la amintirile pe care și le-a creat cu cei dragi.

Seray Kaya a ajuns cu cățelul pe platourile de filmare

Îndrăgita actriță din “Femeie în înfruntarea destinului” a început să-și facă simțită prezența pe platourile de filmare încă din 2012. Și-a câștigat popularitatea cu rolul “Șirin” în seria celebră. A jucat alături de Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova și Hayal Köseoğlu în seria “Prisoner”. Cu toate acestea, drumul său în această poveste nu a fost unul prea lung.

“Sunt foarte fericită să joc rolul principal într-un proiect atât de frumos și mă bucur că toată lumea are încredere în mine. Este o mare responsabilitate, încerc să trec peste acest sentiment al responsabilității cât de mult pot. Sunt foarte fericită.”, a transmis vedeta la începutul serialului. Acesta a avut un total de 31 de episoade. Seray Kaya a apărut alături de Onu Tuna într-o fotografie revelatoare.

Pentru serialul “A little daylight”, vedeta s-a lăsat fotografiată alături de un patruped, acesta fiind chiar câinile său, Pablo. Ulterior, actrița a explicat situația iar fanii s-au amuzant pe seama sa.

“Cineva m-a urmărit când veneam spre platourile de filmare.”, a scris Seray Kaya în postarea sa. Aceasta a fost răvășită de trecerea în neființă a unui dintre patrupede, până acum având trei la număr. Fotografiile postate în mediul online certifică iubirea acesteia față de animale.

În articolul

Seray Kaya a publicat o imagine emoționantă alături de micuța actriță, Azra Aksu. Vedeta continuă să se mândrească cu serialul “A little daylight”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x