Seray Kaya, cu părul lung și breton. Actrița din „Femeie în înfruntarea destinului”, total schimbată

Publicat pe 17.01.2022 la 11:00 Actualizat pe 17.01.2022 la 11:18

Seray Kaya este „Sirin Sarikadi” în “Femeie în înfruntarea destinului”, sora lui “Bahar Çeşmeli”, cea care mereu îi pune bețe în roate și îi face viața și mai grea. În serial, are părul cârlionțat și iese întotdeauna în evidență datorită temperamentului pe care îl are. În viața de zi cu zi, are părul lung, drept și poartă breton.

Seray Kaya are părul cârlionțat în serialul "Femeie în înfruntarea destinului"

Seray Kaya din "Femeie în înfruntarea destinului" și-a schimbat look-ul

Instagram/Seray Kaya

Deși pe micile ecrane, în serialul “Femeie în înfruntarea destinului” are un rol care nu este prea plăcut de telespectatori, iată că în viața reală Seray Kaya este o femeie iubitoare și atentă cu cei din jurul ei. Pe rețelele de socializare se poate observa cu ușurință faptul că îndrăgește animalele, dar este și foarte atentă cu cei din familia sa.

În serial, Seray Kara are părul cârlionțat și lung, dar în timpul liber își schimbă coafurile tot mai des. Recent, aceasta a postat o fotografie în care apare cu părul mult mai lung decât în serial și cu breton.

Fanii au rămas impresionați și au copleșit-o pe actriță cu nenumărate comentarii și aprecieri.

Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului”, cu părul lung și breton

În fotografia pe care Seray Kaya a postat-o pe contul personal de Instagram, se poate observa buchetul imens de flori pe care actrița l-a primit. Astfel, fanii sunt curioși să afle cine este bărbatul care i-a furat inima frumoasei vedete.

“Sunt îndrăgostit de tine”, “Zâmbetul tău este îndeajuns pentru mine, te iubesc atât de mult”, “Ești așa frumoasă în poza asta”, “Nu știam care este floarea reală”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se poate observa că actrița poartă o rochie sau o fustă, căci picioarele îi sunt acoperite de buchetul imens de flori, dar se disting într-o anumită măsură. Seray Kaya poartă și un palton alb cu dungi și are un machiaj simplu care îi scoate în evidență pomeții.

Părul îi este aranjat. Lung, de o culoare închisă și cu breton, așa apare actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” în timpul liber. Cât despre bijuterii, aceasta are câteva inele pe degete, însă nu se observă niciunul de logodnă, semn că o viitoare căsătorie nu se află încă în discuție.

Cu toate astea, Seray Kaya pare foarte fericită de florile pe care le-a primit.

Seray Kaya, de-a lungul timpului

Are doar 30 de ani, dar a reușit să iasă rapid în lumina reflectoarelor și să își facă simțită prezența în producții importante care au propulsat-o pe primele locuri în topuri. Din 2012 a intrat în lumea filmului, iar fanii speră să o vadă în cât mai multe seriale de acum înainte.

Născută pe 4 februarie 1991 în Istanbul, Seray Kaya și-a dorit în timpul liceului să devină make-up artist, însă ulterior și-a dat seama că actoria este meseria care îi oferă cea mai mare bucurie în viață. A terminat cursuri de actorie la “Sadri Alışık Culture Centre”, acolo unde s-a pregătit intens pentru o carieră de vis.

Deși a avut mai multe roluri principale, iată că abia în “Femeie în înfruntarea destinului” a reușit să se facă cunoscută.

Viața personală a vedetei a fost presărată și cu momente triste, asta după ce tatăl ei a murit în 2019, cu o zi înainte ca Seray Kaya să împlinească 28 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de actriță pe contul personal de Instagram.

În 2020, Seray Kaya a mai avut de trecut printr-o situație la fel de dramatică. Bunica din partea mamei a încetat din viață.

În articolul

Seray Kaya, cu părul lung și breton. Actrița din „Femeie în înfruntarea destinului”, total schimbată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x