Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului”, într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 24.05.2022 la 13:46 Actualizat pe 24.05.2022 la 14:17

Seray Kaya din "Femeie în înfruntarea destinului" se pregătește pentru un nou proiect profesional. Despre ce este vorba și când va putea fi văzută pe micile ecrane îndrăgita vedetă.

Seray Kaya își poartă părul lung, desprins și zâmbește

Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului”

Instagram/Seray Kaya

Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului” va lua parte în cadrul unui nou proiect inedit ce este mai mult decât așteptat de fani. Dacă până acum vedeta a ținut să se afle în vacanță o bună perioadă de timp, meseria de actriță nu i-a rămas străină.

Cele mai multe dintre fotografiile postate în mediul online au surprins-o pe aceasta alături de oameni dragi, în locuri deosebite.

Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului”, într-un nou proiect profesional

Seray Kaya a impresionat cu rolul său negative în producția turcească “Femeie în înfruntarea destinului”. Ulterior, rolul său din seria “Prizoniera” a fost la fel de lăudat, atât în mediul online, cât și în realitate. Cu toate că scenele s-au finalizat în cel de-al 17-lea episod pentru frumoasa vedetă, fanii și-ar fi dorit să-i vadă prestația pe o perioadă mult mai lungă de timp.

Până acum, nimeni nu cunoaște motivul real pentru care Seray Kaya și-a încheiat colaborarea în cadrul producției. Fanii au rămas fără un indiciu în legătură cu această situație. Noul serial produs pe NGM Media este așteptat să o readucă pe actriță în atenția publicului. Cu rolul lui “Șirin” din “Femeie în înfruntarea destinului”, aceasta a reușit să-și construiască un nume în domeniul cinematografiei și astfel să fie cunoscută în cât mai multe țări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Sila Turkoglu, actrița din serialul Jurământul, a dezvăluit fanilor care este animalul său de companie. Imaginea care a înduioșat inimile tuturor

Pentru Seray Kaya, “Bir Küçük Günışığı” pare să fie ce o va introduce din nou pe micile ecrane, acolo unde nu demult a putut fi văzută. Până ce va reveni pe platourile de filmare, Seray Kaya se bucură de momente simple petrecute alături de familie. O actriță cu peste 900 de mii de fani pe contul personal de Instagram, aceasta a postat până acum aproximativ 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai urmărite sunt cele care o arată pe Seray Kaya în preajma oamenilor dragi, din familie.

Seray Kaya, alături de mama sa în mediul online

Înainte de a reveni pe platourile de filmare, Seray Kaya se bucură de momentele simple alături de mama sa, cea care i-a dat viață. De asemenea, nu este străin faptul că vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” are o legătură specială cu femeile din viața sa. O altă postare a vedetei o arată pe aceasta alături de bunica sa. Împreună dansează și petrec cele mai emoționante momente.

Toate filmările realizate alături de cei dragi sunt realizate în alb-negru și urcate pe pagina de socializare a vedetei. Cu toate acestea, Seray Kaya nu obișnuiește să lase niciun comentariu în dreptul fotografiilor postate.

Citește și: Cum arată Gizem Arikan, actrița din "Păsări rănite", într-o zi obișnuită. Look-ul de păpușă care a inspirat doamnele și domnișoarele

“Nu-mi vine să cred”, “O melodie arăbească?”, “Dansați cu inima”, „Mama ta este norocoasă să aibă o fată ca tine”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Cu toate că o parte dintre fani s-au mirat de alegerea muzicală a vedetei, în cele din urmă i-au acceptat alegerea și i-au arătat iubirea ce i-o poartă acesteia. Deși o vedetă de succes, Seray Kaya nu uită să se bucure de momentele simple alături de prieteni. De fiecare dată, imaginile sunt postate pe internet și apreciate de internauți.

În articolul

Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului”, într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x