Seray Kaya și-a petrecut ziua de naștere alături de cele mai dragi persoane. Cum arată iubitul actriței

Publicat pe 10.02.2022 la 11:50 Actualizat pe 10.02.2022 la 12:38

Seraya Kaya și-a petrecut ziua de naștere alături de cele mai dragi persoane. Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” nu s-a sfiit să publice o fotografie alături de mama și iubitul ei. Cum arată acesta.

Seray Kaya poartă părul desprins și ondulat

Seray Kaya

Happy Channel

Seraya Kaya, frumoasa actriță din “Femeie în înfruntarea destinului”, și-a serbat recent cea de-a 31-a zi de naștere. Vedeta a vrut să petreacă cea mai specială zi din viața ei alături de oameni dragi. Mama și iubitul ei au fost alături de ea și zâmbetele nu au lipsit de pe chipurile lor.

Actrița din Turcia nu s-a sfiit să-și arate iubitul pe rețelele de socializare, iar fanii au răspuns imediat la postarea acesteia.

Seray Kaya și-a petrecut ziua de naștere alături de cele mai dragi persoane

Seray Kaya se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual, asta după ce a jucat rolul lui “Şirin Sarıkadı” în serialul fenomen “Femeie în înfruntarea destinului”. Dacă în faimoasa producție actrița interpretează un rol negativ care o pune într-o lumină nu tocmai bună, iată că în viața reală aceasta este total schimbată.

Pe contul personal de Instagram, Seray Kaya le arată fanilor cât de mult își iubește familia, în special bunica și mama pe care le ține întotdeauna alături ca pe cele mai mari comori ale sale. Recent, vedeta și-a serbat ziua de naștere și a postat o fotografie emoționantă pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alături de mama sa și de partenerul de viață, Seray Kaya se arată foarte fericită, gata să pășească într-un an cu totul nou, plin de emoții și provocări profesionale. În ciudat faptul că a jucat un rol de antagonistă în serialul “Femeie în înfruntarea destinului”, actrița a reușit să devină rapid îndrăgită de fani din întreaga lume. Pe pagina personală de Instagram, aceasta are peste 700 de mii de fani, dar și 102 postări, fotografii și filmulețe, atât din viața reală, cât și de pe platourile de filmare.

“Lumea mea”, a scris Seray Kaya în dreptul fotografie în care se află alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

Seray Kaya din “Femeie în înfruntarea destinului”, alături de iubit pe rețelele sociale

Seray Kaya a primit nenumărate comentarii și aprecieri din partea fanilor, aceștia fiind impresionați de legătura puternică pe care actrița o are alături de mama sa.

“La mulți ani”, “Cât de frumoși sunteți împreună”, „Ești minunată”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți în dreptul postării. Dacă în serialul “Femeie în înfruntarea destinului” vedeta poartă părul lung și ondulată, iată că acum a ales o coafură total diferită.

Cu părul la fel de lung, dar drept și cu breton, așa apare Seray Kaya în cele mai noi fotografii din mediul online. Iubitul său a purtat o cămașă albă și costum închis la culoare și a pozat alături de Seray, dar și de mama acesteia

În viața de zi cu zi, actrița petrece ore bune atât alături de mama sa, cât și alături de bună. Într-o altă postare, aceasta dansează alături de una dintre cele mai dragi ființe ale sufletului său.

“Aș da orice pentru acel zâmbet. Bunica”, a scris actrița în dreptul videoclipului în care se distrează alături de cea care i-a fost întotdeauna un sprijin real în viață. Printre toate fotografiile, internauții pot observa cu ușurință iubirea actriței pentru animale, suflete pe care Seray Kaya le îngrijește cu drag. De asemenea, nu lipsesc clipele alături de oameni dragi, din vacanțe, momente pe care vedete le petrece atunci când nu se află pe platourile de filmare.

În articolul

Seray Kaya și-a petrecut ziua de naștere alături de cele mai dragi persoane. Cum arată iubitul actriței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x