Serenay Sarıkaya a strălucit pe scena Golden Boll Film Festival. A îmbrăcat o rochie mulată pe corp și a purtat breton

Publicat pe 01.10.2024 la 12:02 Actualizat pe 01.10.2024 la 13:16

Serenay Sarıkaya a participat în cadrul Golden Boll Film Festival acolo unde a fost membră în juriu. Vedeta a strălucit pe covorul roșu.

actori in diferite ipostaze

Serenay Sarıkaya a strălucit pe scena Golden Boll Film Festival

Instagram

Serenay Sarıkaya s-a numărat printre vedetele prezente în cadrul Adana Golden Boll Film Festival, ediția cu numărul 31. Actrița a întors toate privirile atunci când a pășit pe covorul roșu, dar și pe scenă. Vezi cu ce premiu a plecat acasă.

Serenay Sarıkaya a strălucit pe scena Golden Boll Film Festival

Una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual a revenit în atenția fanilor cu un nou eveniment la care a fost prezentă. Este vorba despre Golden Boll Film Festival, ediția cu numărul 31. Cu o nouă coafură, dar și o rochie pe măsură, actrița din Șahmaran a strălucit fără doar și poate. Continuă să impresioneze atât pe micile ecrane cât și în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are 11 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul Golden Boll Film Festival.

Evenimentul a avut loc la Çukurova University Congress Center, acolo unde s-au aflat cele mai multe dintre celebritățile din Turcia. Cel mai bun film al anului a fost desemnat "One of the Days Hemme Died", regizat de către Murat Fıratoğlu. Producția a mai primit premiul special al juriului în cadrul Festivalului de film de la Veneția, arată haberturk.com.

Citește și: Află dacă Serenay Sarıkaya se căsătorește cu Mert Demir. Vedeta le-a oferit răspunsul jurnaliștilor turci

Câștigătorii din cadrul Golden Boll au luat parte la eveniment plini de mândrie pentru proiectele în care s-au implicat de-a lungul timpului, dar și pentru carierele lor. În ceea ce o privește pe Serenay Sarıkaya, aceasta a îmbrăcat o rochie mulată de culoare pielii. Aceasta i-a scos în evidență trupul de invidiat. A optat pentru o nouă coafură, cu breton. Fanii din mediul online au decretat că este cea mai potrivită alegere.

“Această alegere a părului și a rochiei ți se potrivește cel mai bine”, “Fata mea favorită într-o rochie preferată”, „Una dintre celebritățile care își arată naturalețea”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Deși nu a fost premiată, a prezentat premiile pentru Erdem Şenocak (Ölü Mevsim) și Ahmet Rıfat Şungar (Kecenin Kıyısı), care au câștigat la categoria “Cel mai bun actor”.

Care au fost jurații în cadrul Golden Boll Film Festival

Chiar dacă nu a plecat acasă cu un premiu, vedeta s-a aflat printre membrii juriului, ceea ce i-a adus o onoare și mai mare. Printre cei prezenți pe aceleași scaune din juriu s-a aflat și Nuri Bilge Ceylan. Printre cei aflați în juriu au fost și regizorul Mehmet Aslantuğ, scenaristul Nermin Yıldırım, dar și Mustafa Kara și editorul Ayris Alptekin și criticul de film Müge Turan.

Citește și: Au apărut primele fotografii din noul sezon 'Şahmaran' cu Serenay Sarıkaya și Burak Deniz. Li se alătură Mert Ramazan Demir

În ceea ce o privește pe Serenay Sarıkaya, aceasta s-a pregătit meticulos pentru noaptea specială pe care a trăit-o alături de colegii săi. A reușit să atragă atenția încă o dată cu frumusețea sa naturală însoțită de o nouă coafură, culoarea rujului, pantofii și întregul oufit. Chiar dacă nu a ținut să fure admirația celor prezenți pentru a-și ridica premiile, acest lucru s-a întâmplat împotriva voinței sale. Vedeta a împărtășit cu fanii din mediul online mai multe imagini din cadrul evenimentului.

În articolul

Serenay Sarıkaya a strălucit pe scena Golden Boll Film Festival. A îmbrăcat o rochie mulată pe corp și a purtat breton

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2024. Gemenii trebuie să analizeze oportunitățile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Două meserii tot mai căutate de tineri. Sunt plătiți extrem de bine și n-au nevoie de facultate sau experiență
a1.ro
Monica Bîrlădeanu a plătit o avere pentru cele două rochii de mireasă! Ce detaliu a atras imediat atenția tuturor
HelloTaste.ro
Imam bayildi. Cum poți prepara acasă celebra rețetă turcească
Catine
Cum să te hidratezi în anotimpul rece, fără să bei apă. Ai grijă de organismul tău
useit.ro
Google va urmări locația „la fiecare 15 minute”, chiar dacă GPS-ul e dezactivat. Ce utilizatori sunt vizați
as.ro
Ce s-a ales şi cum arată acum Laszlo Sepsi, fostul iubit al Sandrei, actuala soţie a lui Adrian Mutu. Lovitura pe care a dat-o
MediCOOL
Organizația Mondială a Sănătății a aprobat primul test rapid pentru a depista variola maimuței. Permite detectarea virusului din clada 1 și clada 2
Spynews
Leguma care poate să te otrăvească și să îți fie letală. Mesajul transmis de medicul Tudor Ciuhodaru: ”Nu vă jucați cu așa ceva” 
DeParinti
De ce femeile însărcinate poftesc la murături? Specialiștii oferă o nouă explicație
MediCOOL
Efectele terapiei prin masaj. Cum poate îmbunătăți sănătatea fizică și mintală
HelloTaste
Ce termen de valabilitate au nucile. Unde trebuie să le păstrezi ca să reziste mai mult
x