Sergio Mayer a izbucnit în plâns după ce a dezvăluit că fiul său este încă înstrăinat de el. Ce dezvăluiri dureroase a făcut despre băiatul pe care îl are cu Barbará Mori

Publicat pe 22.06.2023 la 19:18 Actualizat pe 22.06.2023 la 20:06

Deși relația dintre Sergio Mayer și fiul său, din relația pe care acesta a avut-o ani de zile cu Barbará Mori, s-a fisurat, se credea că, odată cu trecerea timpului, legăturile dintre se vor îmbunătăți, mai ales odată cu nașterea fiicei sale, cu actrița Nátalia Subtil. Cu toate acestea, lucrurile nu arată deloc bine.

Ceea ce s-a întâmplat a fost că Sergio Mayer a reușit să se conecteze, chiar înainte de naștere, cu nepoata sa. Această întâmplare a mărturisit-o în cadrul La casa de los famosos și, în același timp relația cu fiul său s-a destrămat.

Marțea aceasta, 20 iunie, a fost prezentată o nouă rubrică numită La vida en fotos (Viața în fotografii), fostul Garibaldi fiind cel care a inaugurat-o. Fotografii precum participarea sa la Big Brother, perioada petrecută în Garibaldi și Solo para mujeres, au fost prezentate atingând coarda sensibilă a fostului deputat.

Sergio Mayer a izbucnit în plâns când a văzut o fotografie cu fiul său

Ceea ce l-a făcut însă să cedeze a fost o fotografie cu fiul său, cu care nu a mai ținut legătura de câteva luni și căruia i-a trimis un mesaj cu această ocazie.

"Sergio (Mayer Mori) nu te-am mai văzut de ceva vreme, dar profit de acest moment pentru a-ți spune că inima și casa mea îți sunt deschise. Știi cât de important ești în viața mea și cât de important ești pentru surorile tale mai mici, iar dacă la un moment dat tot nu te simți bine să mă revezi, nu înceta să te reîntâlnești cu surorile tale mai mici", a spus Mayer în timp ce plângea, relatează tvnotas.com.

Trebuie amintit că tatăl și fiul sunt despărțiți de ani de zile. La un moment dat, Mayer a susținut că fiului său întâi născut nu-i plăcea disciplina sa, motiv suficient pentru a impune distanță. Totuși, motivele sunt încă neclare.

Sergio Mayer dezvăluie momentul special pe care l-a avut cu nepoata sa

În aceeași dinamică, Sergio Mayer, la vederea fotografiei nepoatei sale, a povestit un moment de conectare cu micuța: "M-am conectat cu ea înainte de a se naște și mi-a spus 'abuelito, nu-l judeca pe tatăl meu', dar mi-a mai spus și să nu o las în pace. Mi-a spus: 'lasă-l, va ști să se întoarcă, nu-l judeca, dar nu pleca de lângă mine'", a povestit Sergio Mayer, care nu s-a putut opri din plâns în timp ce împărtășea experiența.

Fanii fostului Garibaldi au aplaudat modul său de a se raporta la această situație, care a fost prezent alături de cea mică și și-a susținut nepoata din toate punctele de vedere, în ciuda relației tensionate pe care o are cu Natalia Subtil, mama nepoatei sale și fosta parteneră a fiului său, dar și cu fiul său.

În articolul

Sergio Mayer a izbucnit în plâns după ce a dezvăluit că fiul său este încă înstrăinat de el. Ce dezvăluiri dureroase a făcut despre băiatul pe care îl are cu Barbará Mori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă fenomenul
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune: „Fac ceva ce duce la rezultat”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x